Home | Stiri tancuri | 3 zile premium de la Razer!
world of tanks razer giveaway

3 zile premium de la Razer!

Pentru cei care n-au primit 3 zile Premium…

Cod pentru 3 zile Premium, valabil pentru toti utilizatorii existenti.
Pasii de urmat:
1. Click pe http://www.razerzone.com/eu-en/comms
2. Descarcati softul Razer Comms. Pe pagina respectiva va aparea un mesaj numit Create your Razer ID now. Dati Create Now si va faceti un cont pe site.
3. Instalati Razer Comms pe PC, dati restart, dupa restart va logati pe acel soft.
4. Dati click pe http://www.razerzone.com/worldoftanks-comms
5. Aici completati la sectiunea Redeem Now cu numele de utilizator si parola setate anterior, alegeti o echipa (oricare) credeti ca va castiga finala WGL.
6. Apasati SUBMIT. Vi se va deschide o pagina in care veti primi un cod, pe care-l activati din www.worldoftanks.eu, dupa ce va logati pe acel site, de la Activate Bonus Code. Veti primi automat 3 zile Premium.
7. Intrati in Control Panel, la Programs and Features (Windows 7+) sau Add/Remove Programs (Windows XP si mai jos), dati Uninstall la Razer Comms. Asta daca nu mai doriti sa-l utilizati pe viitor.
8. Keep calm and play World of Tanks!

Multumim Dan/fastkid pentru tutorial!

2014-04-05

7 comments

  1. Cam pe unde apare codul dupa ce votezi ? ca eu nu am primit nici-un cod. Voua va zice ca ati votat deja daca incercati sa votati inca o data ? Ca eu pot vota de oricate ori vreau, nu se contorizeaza.

    Degeaba votez, ca nici de-a dracu nu-mi da codul ala 😐

  2. Intai intrati pe link : http://www.razerzone.com/worldoftanks-comms la View: Descarcati , instalati , dati restart la PC loghati-va si intrati pe site tadam! CODE BONUS

  3. care e razer id email?

  4. nu merge codu care mi lau dat

  5. dc nu merge sa descarc?

  6. nu mai va vaitati merge perfect la mine o mers urmati pasi si veti ave 3 zile premium … multumesc warld of tanks romania

  7. Am instalat am dat restart m-am logat numai ca nu am gasit pe http://www.razerzone.com/worldoftanks-comms nici un Redeem Now.