Home | Ghiduri si tutoriale | Decorații noi în update-ul 9.3

Decorații noi în update-ul 9.3

In acest articol vă voi scrie despre o nouă serie de award-uri care vor fi adăugate în joc prin intermediu patch-ului 9.3

Dacă într-un articol anterior v-am scris despre 6 medalii noi care iși vor face apariția in joc, uite că nu ma rezum aici și vă aduc detalii despre alte 11 decorații noi care vor apărea în joc.

 

“Spotter”

Pentru producerea de 1000 puncte de distrugere asistată într-o bătălie câștigată .Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Eye for an Eye!”

Pentru distrugerea unui inamic în timp ce ai fost distrus de el, se contorizează focul și ramming-ul, award-ul este primit de ambii jucători.

 

“Arsonist”

Pentru distrugerea prin foc a unui inamic.Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Demolition Expert”

Pentru distrugerea prin ammorack a unui inamic.Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Hand of God”

For surviving battle while being damaged by no less than 4 enemy players. Only hits that cause damage count. Fire and ramming damage also count.Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Bruiser”

Pentru cauzarea de cel puțin 5 lovituri critice module distruse sau echipaj omorât, într-o singură bătălie.Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Duelist”

Pentru distrugerea a cel puțin doi inamici care ți-au cauzat distrugeri. Distrugerea modulelor se contorizează.Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Shellproof”

Acordată când distrugerea blocată de blindaj într-un singur meci este mai mare decât punctele de integritate ale tancului tău. The player has to survive the battle.Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Fire for Effect”

Pentru producerea de mai mult damage decat are propriul vehicul. Nu se acordă artileriilor. Focul si ramming-ul se contorizează.Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Battle Buddy”

Se acordă pentru jucătorul care nu a lovit niciun aliat în 50 de bătălii. Se contorizează bătăliile cu toate vehiculele. Loviturile care produc avarii modulelor dar nu distrug tancul nu se contorizează. Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

“Fighter”

Pentru distrugerea a 4-5 vehicule inamice. Poate fi primită de mai mulți jucători în aceeași bătălie.

2014-08-28