FragBox


 

Vrei sa sprijini comunitatea WoTRomania.ro? Ai nimerit unde trebuie! :)


Site-ul si forum-ul WoTRomania.ro sunt create si intretinute pe baza de voluntariat. Pe pagina principala publicam periodic stiri sau anunturi de interes, iar la asta se adauga si conturile de Facebook/Twitter pe care incercam pe cat posibil sa le pastram de asemenea active. Asta inseamna, din nou, timp alocat voluntar. Sa nu uitam aici de concursurile cu premii pe care am reusit sa le organizam pana acum si pe care intentionam sa le organizam si pe viitor. Tot acest timp alocat voluntar de echipa WoTRomania.ro vine de undeva, iar pana acum nu am cerut nimanui nimic in schimb. Totusi, ziua are tot 24h si pentru noi cei din echipa WoTRomania.ro, iar o parte din acele 24h trebuie totusi alocate pentru "RL stuff" (ex. familie, job, alte hobby-uri, etc).

De asemenea, credem ca e cat se poate de evident pentru oricine ca tot ceea ce punem la dispozitia comunitatii nu e nici pe departe gratuit: la timpul pe care noi alegem sa-l investim in toate lucrurile pe care le-am mentionat mai sus (timp care ar fi greu de cuantificat financiar in cazul fiecaruia dintre noi), se adauga si niste costuri fixe lunare cum ar fi hosting-ul pentru site si forum sau server-ul de TS cu 256 slot-uri pus la dispozitia intregii comunitati, costuri la care nu am cerut nimanui sa contribuie pana acum si care ajung la cateva sute de RON lunar.

Din aceste motive am decis sa implementam un sistem de donatii pentru cei care apreciaza tot efortul depus de echipa WoTRomania.ro. Astfel de implicari directe din partea celorlalti membrii ai comunitatii ne-ar ajuta sa acoperim costurile lunare necesare pentru ca resursele actuale (site, forum, TS, social media) sa fie disponibile si activ intretinute in continuare.
Daca vrei sa ne ajuti, foloseste butonul de mai jos - suma donata ramane la latitudinea ta.

Modalitati pentru a dona
1.Transfer Bancar
Transfer Bancar la Banca Raiffaisen Bank, ai nevoie doar de buletin, mergi la ghiseu si depui suma dorita in contul: RO66 RZBR 0000 0600 1020 7873
2.PayPal
PayPal : Click pe "Donate" pentru a dona prin PayPal
Contact

Multumim! - Echipa WoTRomania.ro

FragBox