Home | Stiri tancuri | E 25: Retras de la vanzare

E 25: Retras de la vanzare

E25, distrugatorul de tancuri Premium German de Tier VII,este un tanc superb cu un gameplay iesit din comun.Este caracterizat de matckmaking-ul preferential,de gameplay-ul confortabil,la fel si de catre avantajele Premium,si toate acestea la un pret rezonabil.Toti acesti factori combinati rezulta in popularizarea masiva a cestui tanc German in randul jucatorilor.

Din pacate, exista si o alta parte a acestei povesti de succes;numarul total al E25-urilor in joc creste considerabil,ceea ce rezulta intr-un final in o “nebalansare” a vehiculelor in batalii.Ne-ar place sa pastram E25 in stadiul in care toti il iubim,fara schimbari masive sau rebalansari.Prin urmare,am luat o decizie dificila: sa scoatem gradual vehiculul de la vanzare si sa ii oferim statusul de vehicul premium exclusiv,la fel ca in cazul Type 59, KV-5105 leFH18B2, Pz.Kpfw. 38H 735 (f) si Pz.Kpfw. B2 740 (f). Altfel,nu putem exclude posibilitatea ca E25 sa fie oferit ca premiu pentru participarea in competitii sau sa fie disponibil in Premium Shop in timpul evenimentelor speciale.

Retreagerea vehiculului de la vanzare va fi facuta in doua etape:

  • Pe 22 Decembrie 2014 , E25 va fi scos din magazinul din joc
  • Pe 15 Ianuarie 2015,vehiculul va fi scos din Premium Shop

Toti jucatorii care au achizitionat tancul,sau au reusit sa il cumpere inainte de scoaterea de pe piata,bineinteles,il vor pastra.

 

 

2014-12-17