Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Campania va începe pe 13 februarie. Eu voi fi plecat în prima parte, deci contez pe voi să faceți analize.
 3. Today
 4. de vrei sa ne oferi gazduire ... ms nu avem nevoie.... avem canal privat discord cat si ts.....
 5. Salut.. hai te rog frumos pe ts.newmoon.ro ca să discutăm !
 6. Yesterday
 7. salut am venit, nu sunt interesat de colaborari sau nu stiu ce mersi
 8. Last week
 9. Salut, hai pe ts.newmoon.ro să vorbim te rog!
 10. salut....miam luat 30 zile premium in loc sa le iau pe premium wot leam luat pe premium wargaming.....zice ca le poti muta dar iti trebuie wargamingu activat ...cum activez cami trebuie un cod si nus de unde sal gasesc... multumesc
 11. cine prinde jucatori cu moduri sad afiseze ca sal stim genaro joaca cu mod si are asa obtinute 7200 punctaj , e al lui sau al modului??
 12. Earlier
 13. Salut. Hai te rog frumos până pe ts.newmoon.ro să vorbim!
 14. Deci acum 2 zile m-am gandit sa bag windows-ul din nou,l-am instalat si nu mai imi funtioneaza Wot deloc,gen imi apare prima chestie cu ,,World of tanks,, dupa da sa se incarce si dupa se inchide si nu mai apare nimic,am incercat si sa fac update la placa video si la toate driverele ,am bagat si din nou windows-ul si tot nu merge configuratie pc: Ram:4 gb video:intel 3000 procesor :I 3. Vreau sa precizez ca pana sa resintalez windows-ul mergea Wot-ul fara probleme.
 15. E singura explicație rațională pe care am auzit-o. Că ai în barracks chiar mai mulți tanchiști decât locuri și trebuie să concediezi sau să cumperi locuri până rămâne loc.
 16. Nu am loc liber in barracks.Si cand am avut tot nu puteam vinde
 17. salutare, caut un clan care participa seara de seara la ofensive, cw (pentru gold cat si pentru tancuri premii),sa aiba activitate pe ts cat si pe joc.Daca doriti sa ma contactati sau sa va uitati la statisticile mele pe joc ma gasiti ca Razvan9011
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...