Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Last week
 4. Dacă mai este nevoie vă aștept pe TS.EURO-GAMES.RO sau nume în joc XONBombardier
 5. Salut, caut un clan care sa fie activ si care sa aiba rabdare cu mine deoarece nu am fost in foarte multe clanuri si nu stiu cum functioneaza lucrurile foarte bine, daca cineva este interesat sa ma primeasca si pe mine si sa ma ajute as fi recunoscator. Nume joc: Daruus47
 6. Earlier
 7. la camuflaj de pe telefon nu te pot ajuta...nu stiu...nu am facut....dar la parola sa zicem ca da......trebuie sa intri la worldoftanks.eu.......pe site....si cand dai acolo sus in colt sa te conectezi......iti arata am uitat parola sau ceva de genu i forgot password ......apesi acolo si iti va cere ultima parola pe care tio amintesti......si urmatoarele doua campuri sunt pentru parola noua... ...mult succes..
 8. https://youtu.be/PwfoJufWxRk
 9. Nume Clan: Angels and Demons Romanians Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500143832/ Numar de jucatori (in data de ..): in data de 22.06.2020 avem o suma de 78 de membrii Persoane de contact: Bucur03 Data infiintarii clanului: 15.02.2017 Program de comunicare (ex. TS, RaidCall): Discord Alte informatii referitoare la clan: -Lunar se desfasoara un concurs cu urmatoarele premii: Locul 1: 1300 gold Locul 2: 1100 gold Locul 3: 1000 gold Locul 4: 900 gold Locul 5: 800 gold Locul 6: 700 gold Locul 7: 600 gold Locul 8: 500 gold Aceste premii sunt oferite de catre comandantul clanului si/sau ofiterii executivi.Target caramizi aduse la clan/luna-10000 -Pe langa cele mentionate mai sus se desfasoara diferite concursuri, un mic exemplu ar fi o extragere din jucatorii care posteaza pe grupul clanului un screenshot cu minim 3 kill-uri cu un tanc mediu la tier 10. -Tot goldul castigat de catre clan se imparte in mod egal jucatorilor care au participat la obtinerea lui. -Promovam bunul simt si seriozitatea si nu toleram lipsa lui, avertismentele si excluderea din clan se intampla cel mai frecvent din aceste motive; -Dupa ora 18:00 daca sunteti pe joc este foarte indicat sa fiti si pe Discord cu setarea push to talk activa si sa aveti o pereche de casti + microfon functionale; -Sa aveti capacitatea de a intelege ca strategiile se fac la nivel de echipa si nu la nivel de individ. Pentru mai multe detalii va așteptăm în privat.
 10. Nume Clan: ROTAS Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500154986/ Numar de jucatori (in data de ..): in data de 22.06.2020 avem o suma de 91 de membrii Persoane de contact: crazy__butterfly sau valentinopop Data infiintarii clanului: 2017 Program de comunicare TS: rotas.ts3srv.xyz Alte informatii referitoare la clan: Dorim sa recrutam jucatori care doresc sa participle la CW. Conditia principala sa aibe scorul personal minim 4500. Rugam seriozitate. Locurile sunt limitate.
 11. Nume clan: OMNIS Adresa spre pagina principală a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500076206/ Număr de jucători: 51 [04.07.2020] Persoane de contact: LiQidat0R, Farsim . Data înființării clanului: 08/07/2016 Program de comunicare Ts : omnis.ts3host.xyz Alte informații referitoare la clan: OMNIS este un clan românesc cu dorința de a-și concentra eforturile spre activitățile de pe harta globală și a campanilor, recompensând implicarea individuală. Pentru a te putea alătura Clanului OMNIS, candidații trebuia să îndeplinească următoarele criterii: *Obligatoriu: Să fii prezent pe Team Speak când ești online și activ pe joc -un minim de 1299 WN8 pe recent; -să dețină minim un tanc de tier VIII; -să dețină preferabil un tanc de tier X (Obj. 140 / 430 / 277 / EBR / S.Conq /IS7 / WZ5A / Strv103b ); -participare activă la activitățile clanului; -gust pentru jocul în echipă și un spirit competitiv. Ce avantaje ai ca membru al clanului? - Plutoane și voie bună; - Rezerve de bani, experiență liberă, experiență generală și experiență pentru echipaj.
 12. cat oferi pe el te rog ?
 13. .......................................
 14. Nume Clan: [DAY-Z] (''Last Day For Enemy") Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500152031/?utm_source=global-nav&utm_medium=link&utm_campaign=wgcc Numar de jucatori (in data de ..): 56 (18.06.2020) Persoane de contact: TheKiLLeR_Mihnea , i3blade_1 , rFlood02 , Quantico_x , Vasilica68 , zenobell. Data infintarii clanului: 01/07/2017 Program de comunicare (ex. TS, RaidCall): 54.36.236.93 (ts3) Cerinte minime recrutare: Minim 1 tanc de tier 6 (de preferat mediu); Minim 2 tancuri de tier 8 (Mediu/Heavy/Light); Minim 2 tancuri de tier 10 (Mediu/Heavy/Light). Participare la evenimente tip(CW/SH/OFENSIVE). -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Jucăm împreună indiferent de statistici și activitate. La noi comunicarea înseamnă totul, așa rezolvăm rapid orice problemă, informația circulă repede și eficient. Vorbim pe teamspeak, scriem pe grupul WhatsApp, postam pe grupul FB lucruri interesante, rezultate, informații utile, giveaways, etc. Aici gasesti sigur o atmosferă relaxată, oameni educați cu simțul umorului. Orice efort este răsplătit, gradele se dau pe merit, Gold-ul de la CW se împarte la toți participanții la activitatile clanului cu bonus celor care au depus efort major. Avem o toleranta scazuta la drame, frustrari inutile, confilcte copilaresti, mercenari care vin cu 1 inainte de campanie si vor in echipa principala.)
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...