Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Salutare , intentionez sa cumpar un cont de complet, cu tancuri de 10 si premium de 8, de preferinta sa fie mov si sa aiba cel putin cele doua tancuri rare 907 si t95.fv4201 chieftain. rog si ofer seriozitate. multumesc in avans.
 3. Salutare,asi dori sa-mi vand contul,ma poti ajuta?
 4. Rog stergere topicului. Multumesc
 5. Contul s-a dat acum vreo 2 luni. Se poate închide/șterge topicul. Mulțumesc de gazduire
 6. SAL SUNT DIN CLUJ MAI AI CONTU DE VANZARE

   

 7. Yesterday
 8. A avut loc si extragerea, Felicitari Madalin! https://www.youtube.com/watch?v=abAXaCjhIWg
 9. Last week
 10. Nume Clan:[5-GUN]You're ready?Prove it! Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500152031/?utm_source=global-nav&utm_medium=link&utm_campaign=wgcc Numar de jucatori: 42 Playeri Persoane de contact:TheKiLLeR_Mihnea,Comm95,Vasilica68 Data infiintarii clanului:Vineri,Iunie 30,2017 Program de comunicare:Discord[https://discord.gg/kcYrnV] +»»» Principiile Clanului : ? Nu injuram, nu jignim, nu provocam ! ? Ne respectam toti colegii ! ? Ascultam de persoanele Administrative ! ? Sa fii Online inseamna sa fii pe Discord si pe Joc, simultan ! +»»» Cerinte Minime Pentru Recrutare : ? Minim 2 tancuri tier VI(6) Light/Medium. ? Minim 2 tancuri tier VIII(8)? ? Minim 2 tancuri de tier X(10)-utilizabile la CW/SH/OFENSIVE.? ? Statistica trebuie sa fie de minim 800 WN8(vezi cu XVM) . ? Pentru mai multe detalii contactati personalul clanului. ? In fiecare seara se activeaza resurse pentru BANI si EXPERIENTA ( FORTUL FIIND DE 8 )
 11. Au mai ramas 20 de ore pana aflam fericitul castigator a celor 5000 de gold. Imi vine greu sa cred ca numai 58 de jucatori pana acum sunt doritori sa aiba o sansa. Pentru cei care au dubii, gasiti pe canalul meu de Youtube si extragerea de data trecuta, cand am dat 1000 gold. Si postarea de pe pagina mea de facebook WoT100la100romanesc cu premiul trimis castigatorului. Mult Succes!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...