Jump to content

Guidelines

Folosirea acestui forum este un privilegiu si nu un drept. In cazul in care este incalcat acest regulament ne rezervam dreptul de a suspenda/bana orice utilizator.

Normele de eticheta se aplica in tot forumul. Discutiile trebuie sa fie purtate pe un ton civilizat, iar limbajul ofensator sau declaratiile incriminatoare nu sunt permise. Nu incalcati regulamentul sau postati mesaje prin care se face reclama. Incalcarea acestor reguli pot duce la blocarea contului de pe forum sau cel putin pierderea dreptului de a posta mesaje pe forum.

Ne asteptam ca toata lumea sa respecte regulile forumurilor (vedeti mai jos). Pentru forumuri avem un numar de moderatori desemnati care trebuie sa mentina ordinea si sa faca ca regulile sa fie respectate. Urmati indicatiile moderatorilor. Daca un moderator va spune sa abandonati un subiect sau sa incetati sa va comportati intr-un fel, va rog faceti cum vi se spune.

Tineti cont de asemenea ca pot exista reguli suplimentare pentru fiecare forum in parte.

Urmatoarele reguli se aplica in forumul nostru:

§1. Autorul este raspunzator pentru mesajele sale
Toate opiniile din mesaje sunt cele ale autorului, nu ale forumului sau ale moderatorilor forumului. Daca se fac declaratii hazardate, este de asteptat ca autorul sa-si asume responsabilitatea completa pentru ele si sa le poata dovedi. Atacurile la persoana nu sunt tolerate sub nicio circumstanta. Argumentele concrete, modestia si tonul adecvat sunt de preferat.

§2. Conversati intr-o maniera placuta
Trebuie sa conversati intr-o maniera politicoasa si placuta pentru a avea posibilitatea sa luati parte la discutii. Mesajele agresive, vulgare, obscene, amenintatoare, provocatoare sau intr-un alt mod care incalca regulile existente, vor fi sterse. Orice membru care posteaza repetat mesaje de acest gen, isi va pierde drepturile sale de a posta mesaje in forumuri si chiar risca sa-si piarda calitatea sa de membru al acestei comunitati. Folosirea contextuala a unor cuvinte gen "cioara", "tigan", "oaie" sau alte cuvinte derivate, care prin punerea lor in context aduc atingere suporterilor unei echipe si creaza reactii adverse ce pot degenera in conflicte, va fi pedepsita.

§3. Pastrati tema subiectelor si nu creati dezordine in subiecte
Trebuie sa pastrati tema cand incepeti un nou subiect intr-un forum sau cand contribuiti la unul deja existent. Postarea mesajelor ce nu au nicio legatura cu subiectul dezbatut sau nu sunt acoperite de niciun alt forum este impotriva regulilor.

§4. Folositi antete clare
Cand incepeti un nou subiect, dati-i un antet clar, usor de inteles si care descrie continutul intr-un mod clar. De asemenea, folositi sectiunea corecta a forumului pentru a incadra subiectul.
Exemple de antete gresite: „Am o intrebare”, „De ce nu functioneaza” sau „ummm...”.
Exemple de antete corecte: „Care este diferenta intre tancurile americane de tip antitanc si cele germane?”, „Probleme care apar la vizualizarea forumului” si „O sugestie pentru comunitate”.

§5. Fara mesaje ilegale, ofensatoare sau link-uri
Mesajele/link-urile ce duc la materiale pornografice, legate de droguri sau mesaje ce contin drepturi de autor, informatii despre cum se pot obtine astfel de materiale sau informatii ce incalca legile existente, nu sunt tolerate.

§6.Calitatea semnaturilor
Semnaturile care contin reclame, materiale ofensatoare sau link-uri la site-uri ce contin materiale ilegale vor fi sterse.

§7. Nu actionati ca politia forumului sau ca atotstiutori
Daca credeti ca cineva incalca oricare din regulile de mai sus, nu va plangeti in forum. Moderatorii sunt politia forumului si orice plangere trebuie sa li se faca lor prin intermediul butonului de Report/Reclamatie. Daca exista plangeri in legatura cu moderatorii nostri, ele trebuie facute echipei WoTRomania.ro prin email sau prin mailbox-ul intern.

§8. Limbajul folosit intre membrii forumului trebuie sa se limiteze la "jucatorul virtual" si nu la "persoana reala".
Se permite cel mult un limbaj care sa atace calitatile membrului forumului, ca si jucator sau strateg de WoT.
Cei care folosesc un limbaj nepotrivit la adresa "persoanei reale" care sta in spatele "jucatorului virtual", insulte/jigniri la adresa familiei persoanei, a locului de munca, a domiciliului acestuia sau orice fel de atacuri rasiste se vor pedepsi cu BAN pe forum.

×
×
  • Create New...