Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Foarte serios omul. Mi-a terminat 3 recruți mie și unui prieten în câteva zile. I-am dat banii înainte și nu am avut probleme. Recomand!
 4. Yesterday
 5. chucky02 id ul gold 700 silver 9.500.000 Free Exp 23.000 Bonds 7.900 Personal score 6900 Wn8--1560-cred Tancuri premium tyer X-1/tyer 9-1/tyer 8-6/tyer 7-2/tyer 6-6 Tancuri tyer 10-18 Tyer 9-15 Sper sa le fi numarat bine+multe consumabile,etc... Pret 700lei,negociabil
 6. Daca vrei te pot ajuta cu setarile pentru Google Chrome.Trebuie doar sa ai instalat Team Viewer .
 7. La inceput cand mi am facut cont pe acest forum ,am incercat ca postez traducand cu google translate si multe persoane chiar s au amuzat pe seama mea.Oricum nu m am simtit ofensat,Dar ca sa ti dau un exemplu odata postasem destre istoria unui tanc ,si atunci cand traduceam apareau cuvinte care n aveau nici o legatura cu tancul.Erau cuvinte cum ar fi scoici,fusta,scoarta si multe altele.Daca vrei sa citesti postari in limba romana(chiar daca sint scrise in engleza) iti recomant sa ti instalezi extensia Google Translate la browser( la Google Chrome) in cazum meu. Nu stiu daca chestia asta functioneaza si la alte browsere,si atunci cand vrei sa traduci un text din ORICE LIMBA,dai treducere in limba romana.Este foarte util.
 8. cum crezi tu, eu ma uit destul de des pe postarile tale si chiar sunt curios sa postei cate ceva nou, insa nu toti stim engleza si multi nu sunt atrasi sa le citeasca din cauza ca nu stiu ce se scrie acolo.
 9. Last week
 10. 1.Niciodata nu am avut cont premium,iar ce am spus mai sus este raportat la istoricul meu. 2.intotdeauna am jucat cu astfel de consumabile...joc in formula asta de aproximativ 2 ani 3.1300 damage este dat ca si exemplu,ptr a putea exemplifica titlul thread-ului meu.
 11. 3 regiuni cu ajutorul aliantei! A fost o zii buna pentru noi:
 12. Nu cred ca voi fi de ajutor,si oricum nu ma supar.Daca ar fi sa traduc cu Google translate te ai fi pisat pe tine de ras
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...