Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20.10.2018 in all areas

 1. 3 points
  Mafioootule.....Ti-am spus Salam Alekum ? Ti-aaam spuuus ! Ti-am spus ca intru azi aici, la ora 19:41 sa iti dau replica ? Am intrat la 19:41 sa iti dau reeplica? Asta inseamna sa ai demnitaaateeee de mafiiioooot, de forumiiiist, de ce vrei tuuuu! Ai spus ca vrei sa vorbesti ? Te-am lasaaat sa voooorbeeeesti, da sa imi spui dinainte subiiieeeectuuul ! Sa viiin aici, sa vad 2 pagini de aberatii, sa rad ( hahaha , hihihi) cu unul si cu altul, sa fiu papagalul vostru? Astaa nu se poate, eu sunt mafiotul, jmekerul, ai inteles ? Sa ai demintatea, ta, prestanta ta de mafiot....ce vrei tu ! Sa primiti toti warn si sa nu stiti cine si de ce vi l-a dat.. Asta e mafiotul de astaaaaazi ! Hai ca te las, ma sui in Rang...Reng....Reang...cum ii zice...ala...Rover si plec.
 2. 2 points
  Daca mai continuati va dau warn. La toti , ca sa nu va certati apoi ca ala de ce are si eu nu ?!
 3. 2 points
  Ai descoperit si tu botule cum sa farmezi wn8 pe UN SINGUR tanc, iar acum vii cu arogante ieftine fata de altii. JET, intoarce-te sub bolovanul de sub care ai venit ca esti penibil
 4. 2 points
  A fost cutremur ? nu de alta dar eram cu vk 72.01 K si am dat bounce untr-un elc ... *cenzurat* :((( ! Culmea RNG a tinut cu el .. a fost o replica la cutremur si cand sa trag a doua oara .. a fugit mouse-ul din mana ... a fugit si elc-ul in boschet .... SI CULMEA CULMILOR ... ELC ala era SERB ... ce nu fac rusii sa castige lupta ...
 5. 2 points
  Shabbat shalom da...curg apele pe tine nebunule care esti :)) Mai era unu mai sus acum am citit care ne explica cum americansky explica viata la tara si pe aia din wot in mod "academic". :)) Amicul nu numai ca este un semidoct veritabil dar nici macar nu incearca sa inteleaga ce scrie ..evident suna bine cand pari gramar nazi dar nu cunosti termenii si mai ales contextul in care sunt folositi ...poate daca scria " in termeni elevati" suna mai bine . Prietene pentru ca probabil nu ai fost pe afara ca sa sti cum e acolo cu gramatica, o sa iti fac un rezumat nu prea academic si nici prea elevat: Pe inginer il doare in pwla cum vorbeste brutarul la fel cum pe bancher il doare tot in pwla cum vorbeste inginerul atit timp cat poate intelege ce spune. In Romania sunteti vai mama voastra, va creste iarba in buzunare si faceti coada la covrigi dar va foote tare de cum scrie unu sau altul si in guvern sunt numarati 11 analfabeti functionali ( sti ce sunt aia nu? ) borcea foote tot ce prinde ca de are 30+ si vorbeste cu " ieste multi " , becali detine jumatate de bucuresti si a vazut abecedarul doar in reclama de la Kaufland. Ca idee..prin natura meseriei am stat aproape ..foarte aproape la multe intilniri de oameni foarte bogati din Romania ( nu au legatura cu politica) ....dar cel mai tare m-am distrat cant la o masa erau 16 directori de banci pe pozitii executive..sa moara ma -sa daca unu macar a vorbit cu "pe care" toti o ardeau direct cu "care"....disclamer : nu sunt nici bancher nici bogat sa nu se inteleaga asa ceva :)) @Cole - NU MERITATI SA FITI CONTEMPORANI CU MINE !!!11!!!1!! Inca astept sa apara Emil de sub piatra aia unde s-a ascuns pe murovanka inconjurat de 14 bastinasi de 100WN8 trigger happy wtfpowned ...umbla o vorba ca ar face o petitie pe care sa o depuna la WG sa faca astia clan war cu tier 1 obligatoriu sa mai vanda si el niste conturi de 50 de meciuri tier 3 unicum !!!11!!!@!!
 6. 1 point
 7. 1 point
  Cum sa faci pe altii saraci si terminati cand tu cereai bani pe Wotromania si esti un reroll de 1900 wn8? Nu te mai fa de cacao pe aici ca esti un spart pe joc, nu poti atinge nici jumatate din DPG-ul necesar pe tancurile de tier X si sa nu uitam ca faci TRYHARD MAXIM pentru un DPG de tier 9.
 8. 1 point
  sarac, terminat, disperat, iarasi terminat... astea sunt argumentele tale intr-o fraza intreaga, atat te duce mintea ! fie-ti mila de putinii neuroni ramasi si apuca-te de ceva mai bun de facut, ca aici sigur nu ti-e locul BOTULE
 9. 1 point
  Tu nu iti permiti botule sa vorbesti de nulitati, cand o comunitate intreaga isi bate joc de tine ca esti un analfabet ce se lauda cu statusuri pe un tanc. Ai ramas fara ce aveai mai drag pe lume, adica functia de moderator incompetent si suferi ca nu mai esti bagat in seama, tristule !
 10. 1 point
  Esti sigur ca era RNG si nu asa joci tu ? Uni se mai scuza cum faci tu
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  Ba nici mafiot nu sunt ...pe la 13 ani m-am gandit sa intru in bransa asta si am inceput de jos ...m-am dus sa fur pepeni din piata...m-a prins taranul si m-a batut de nu am mai pus gura pe pepeni pana la 25 de ani :):). @ZamolxisDeus - spune-i lui Emil sa treaca pe aici sa vada incepatorii astia cum se cearta doi oameni in limbaj academic :)) . Sa vina sa fie capitanul nostru !!!!
 14. 1 point
  Mare ștab acest iubitor de bancheri și cărăuș de cutiuțe pentru celebrul Ispita...lipsă de seriozitate crasă, omul încă se uita lung, poate poate îți onorezi și tu comanda aia de un camion de cărămizi pe care i-ai promis-o... Emil e într-o pauza cu jocul, dacă o sa intre el pe forum poate o sa îți explice de ce, i-am transmis ca ți s-a făcut dor de el! Il găsești pe joc sub numele Aemilius_Dacicus!
 15. 1 point
  Bogatanule, Bancherule, Mafeotule:))) Frumos punctat!
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
This leaderboard is set to București/GMT+02:00
×