Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/18/2020 in all areas

 1. Persoane de contact : CYE_RObyFTW Team speak : ts.stego.ro:9876 https://eu.wargaming.net/clans/wot/500072271/
  1 point
 2. Nume Clan: Prieteni Forever Romania Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/recruit_members/ Numar de jucatori (in data de ..): 31 jucatorii Persoane de contact: marian.cosor@yahoo.com sau cont woot nutragee Data infiintarii clanului:13/10/2020 Program de comunicare (ex. TS, RaidCall): ts Alte informatii referitoare la Scopul nostru este să ne simtim bine, sa legam pretenii pe joc si de ce nu si in viata reala , jucam detasamente seara deseara tier 8, 10 . Daca ne legam ca echipa cresterea clanului vine de la sine .
  1 point
 3. EDIT : VANZAREA DE CONTURI / CLANURI ESTE STRICT INTERZISA AICI !
  1 point
 4. Rog un admin sa stearga aceasta postare si sa dezactiveze / stearga acest cont de pe forumul wotromania.ro
  1 point
 5. De curiozitate, si nu vreau sa jignesc pe nimeni, chiar credeti ca este o metoda buna de recrutare? Ce va face sa credeti ca nu vor intra oameni doar de dragul de a lua acel tanc de tier 8 la alegere, apoi iese din clan...si ramaneti si fara jucator si cu banii aruncati de aiurea? Sfatul meu este sa reganditi strategia de recrutare, altfel ve-ti avea numai de pierdut Stima si respect,
  1 point
 6. salut inca mai cauti clan ? lasa-mi te rog un mesaj pe joc GeraidOfRivia ma gasesti
  1 point
 7. Salut, m-am uitat pe forum pe 2 iulie și nu era nicio activitate așa că n-am revenit până acum. Acum este tardiv, dar în acest moment estimez tancul la 35k fame points. Pentru topuri, căutați Redline Tankers Gaming pe fb.
  1 point
 8. Felicitari _ELF_,am reusit sa pierd toate luptele in care am avut coechipieri _ELF_ in echipa + o mostra de cum vorbiti ( singura lor scuza e ca eu am initiat dialogul + plus ca mi-am permis sa-i insult si eu o data dupa tot ce mi-au spus ) . http://wotreplays.com/site/2062512#stats Daca tot nu stiti sa vorbiti si sa jucati,treceti ma la vizionat streamuri + videouri de pe youtube,apoi aplicati ce vedeti la tier mic si apoi duceti-va peste tier VI,ca .... doar distrugeti munca,timpul si placerea altor jucatori .
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...