Jump to content

catalinand35

Membru Activ
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About catalinand35

 • Rank
  Soldat
 1. Am pus mana pe t1 havey. Pana una alta , ce anti-tanc e mai bun dintre stug 3 g si su-85 ?
 2. Vreau sa ajung si la T29 Ce linie sa iau ? A lui M4 sau t1 heavy ?
 3. Are rost sa pun si camuflaj la skill pe echipaj ? Am 2,254 de lupte , sau vrei sa stii doar pentru kv-85 ?
 4. Multumesc frumos pentru sfaturi. Mai am un set de intrebarii : - Am primit o stea dinaia pe tun , ce inseamna asta ? Cand o sa mai primesc si pentru ce ? - Se merita sa pun skilul tinatas de elita pe tunar ?
 5. As vrea sa stiu unde pot trage intr-un tanc , ca sa ii defectez tunul. Stiu ca in tun , dar care este punctul critic ?
 6. Am un kv-85. Ce skilurii sa pun pe echipaj ?
 7. Am inteles , oricum , mai am putin si iau artileria de 5. Pe tancul rusesc T-34 ce tava e recomandata ? Cea de tier 5 de sus sau de jos ?
 8. Am o intrebare , cand ar fii momentul cel mai oportun sa trag ? Adica cand se alinieaza punctele alea sau pot trage si mai devreme ? Nu de alta , dar nu stiu ce sa cred , ori e o smecherie la mijloc ori uni oamen au noroc.
 9. M-am hotarat si am incercat linia americana , am deja m37 si ma inteleg bine cu ea. Da , ma intereseaza pe termen lung sa joc cu ea.
 10. Vreau ceva care sa ocheasca repede si cand intrc artileria sa nu mi se faca tinta pe tot ecranu. ( punctele alea care alcatuiesc cercu )
 11. Bun , acum o sa schimb din nou subiectul de discutie ) CE linie de artilerie sa iau pentru un incepator ca mine ?
 12. Nu am inteles ce vrei sa spui. Am echipajul la 102% mai am de strans destula xp pentru tiger 1.
 13. Pot muta echipajul de pe vk 36,01 H pe tiger 1 ? Voi ce ziceti ?
 14. Fac misiuni , banii nu sunt o problema pentru componenetele unui tanc. Cu gold nu dau....din 2 -3 meciurii ajung la faliment....
 15. Bun , mi-am luat VK 36,01 H Acum , is cu tunu ala de tier 5 cu dmg de 450 si penetrare ciuciu , ce pot face ? Fac maxim dmg de 130. La tancurile de tier 6 cel mult 60-70.... Sa nu ma mai planga ca merge ca rama prin balegar de incet...
×
×
 • Create New...