Jump to content

jungle

Membru Activ
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About jungle

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. vor remedia problema până la urmă. am înțeles că va mai apărea un hotfix. poți renunța o vreme la WoT, și revii după ce se rezolvă problemele. știu, e extrem de frustrant să renunți la un joc în care ai investit bani și „sentimente”, dar în cazul ăsta un „divorț” temporar e necesar. personal, m-am reprofilat pe War Thunder.
 2. speram ca hotfix-ul să rezolve problemele legate de fps, dar din câte se pare, n-a rezolvat nimic. e imposibil să joc de când au făcut update-ul pe live server. sunt nevoit să renunț la WoT și să caut alternative mai bune. sper doar că Gaijin și Obsidian (Armored Warfare) vor învăța din greșelile imense ale celor de la WG și nu le vor repeta niciodată.
 3. tocmai când credeam că nu se poate mai rău de atât, a venit 9.0 live server. jocul se comportă mai rău ca pe serverul de test, am în jur de 20 FPS mai puțin ca în 8.11
 4. excelent, îmi place recenzia. o singură obiecție am: la un moment dat ai pronunțat „armură patetică”. patetic în limba română nu înseamnă jalnic, înseamnă a fi plin de patos. baftă!
 5. havok o să fie implementat peste câteva luni, înainte de 0.9.6. cel puțin așa afirma silentstalker. soon™, tipic WG. totuși, ce e deranjant e altceva: primele două patchuri 9.0 au mers brici, fps decent, fără lag, etc., dar cel actual, al treilea, e dezastru. jocul merge mai prost ca niciodată, cel puțin în cazul meu. senzația mea e că la WG lucrează mulți programatori care nu au pregătirea necesară pentru a aduce jocul la un nivel decent de optimizare. altfel nu-mi explic căderile bruște de fps pe un pc de ultimă generație.
 6. peste de 5-7 zile, data exactă nu cred c-o știe nimeni. deocamdată.
 7. Din capitolul „ciudățenii marca WG”: dacă ăsta de mai sus se numește echilibru, atunci cred că jocul va avea o soartă cu final trist. Sigur, am câștigat lupta, a fost frumos, dar nici nu vreau să mă gândesc câtă frustrare a adunat echipa adversă. E evident că MM-ul a stabilit de la început echipa câștigătoare. Un alt lucru straniu e că dintre cele trei bătălii istorice, pe una o câștigă mereu yankeii, pe alta rușii, iar pe cealaltă germanii. Mă gândeam că odată cu HB, WG va lăsa o libertate totală de exprimare din partea jucătorului. Se pare că m-am înșelat.
 8. Odată cu update-ul 9.0 vor avea loc câteva schimbări, începând de la texturi hd, și terminând cu noul mod de luptă Historical Battle. Care vi se par cele mai necesare și reușite/nereușite modificări? Deși nu s-a implementat încă un suport multi-core adevărat, mi se pare că jocul rulează mai cursiv, cel puțin pe serverul de test. Update: jocul a rulat bine doar în primele două patch-uri, în cel de-al treilea e dezastru.
 9. perfect whiteman, sper să poți face și un asemena mod. baftă! nighthawk, de acord cu tine, mi-am asumat greșeala.
 10. ok, poate că am exagerat, să ne calmăm. my bad, n-am explicat în detaliu pmdv. tocmai, că știu despre ce vorbesc. am terminat armata acum 14 ani. știu ce înseamnă ordinele militare. am tras de zeci de ori cu pistolul-mitralieră AKM 7,62mm am aruncat de zeci de ori cu grenade defensive și ofensive, am dinamitat diverse obiective cu trinitrotoluen (TNT), am fost servant 5 (loader) pe tunul anti-aerian Rheinmetall flakvierling 38mm (flak cu 4 țevi). în primele 4 luni am făcut instrucție prin ploi torențiale și prin zăpezi de un metru. întotdeauna comandantul de batalion sau de baterie dădea ordine clare și concise nu „la mișto” sau „la caterincă”. deci, „știu cu ce se mănâncă” armata. dacă ai fi în locul meu, ai gândi exact la fel. sper să înțelegi și un alt punct de vedere.
 11. ăsta pare un mod „dedicație specială” pentru cocalarii care sparg semințe în fața blocului. înjurăturile n-au nicio legătură cu rigoarea militară, strică total atmosfera jocului. l-am dezinstalat după 5 minute, huge fail. next.
×
×
 • Create New...