Jump to content

pauladrian2007

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by pauladrian2007

 1. lupta cu matilda , 11 killuri.2200 damage , 2100 potential damage primit.Faceam 13 killuri dar am ramas fara munitie.
 2. http://wotreplays.com/site/617071#widepark-utu23-matilda
 3. Da , TACAM 60 construit pe sasiu de captura T60 si TACAM R2 sasiu Renault R2.Dar nu conceptie 100% romaneasca ca MARESAL.Iar Maresal a fost doar prototip.Din pacate.
 4. Americanii au recunoscut faptul ca , daca Tiger II ( KONIGSTIGER ) ar avea montata electronica de pe M1 Abrams ,KonigsTiger ar face fata Abramsului.La ora actuala cele mai bune tancuri din lume sunt : Leopard ( german ) T-90(rusesc)Challenger II (Anglia ) si Merkava ( Israel ).Din pacate Abrams a devenit puti ....depasit de aceste tancuri.Mai uitati-va putin pe Discovery.
 5. O mica mostra din ceea ce detin.As putea ocupa 100% spatiul din forum cu date tehnice , poze sau reviste despre istoria tancurilor.UTU23 01 (34).pdf
 6. Din pacate Romania nu a avut o industrie constructoare de tancuri.Singurul proiect de tanc romanesc a fost MARESAL ( td).Restul am avut doar tancuri franceze , cehoslovace si rusesti.Am avut td-uri construite pe sasiuri de tancuri cehoslovace si ....cam atat.Asa ca nu vor aparea tancuri romanesti in joc in mod sigur.Si nu va faceti iluzii , BIZON nu este tanc romanesc , doar o imbunatatire a unui tanc rusesc.Singurele blindate romanesti100% suntTAB- urile .Imi pare rau ca dezamagesc pe multi dar cititi cate ceva despre istoria tancurilor, am sute de reviste in format PDF despre tancuri ( si ca
×
×
 • Create New...