Jump to content

iFeel

Membru Activ
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About iFeel

 • Rank
  Administrator
 • Birthday April 11

Contact Methods

 • Skype
  sharpsolutionsromania

Profile Information

 • Clan
  -
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,614 profile views
 1. Pana la rezolvarea problemei va rog sa folositi tema standard IP.Board. Multumim pentru intelegere! LE: Problema pare a se fi rezolvat.(Am testat pe 3 device-uri(1 PC,1 notebook si un telefon)) Daca problema insa persista va rog sa ne faceti cunoscut acest fapt.
 2. Dupa cum probabil stiti,de o perioada nu se mai pot incarca avatare din calculatorul personal pe forum. Acest lucru se intampla din cauza unui bug al platformei, deci din motive independente de noi. Prin urmare, pana la un viitor update cand acest lucru va fi rezolvat va puteti incarca avatare folosindu-va de optiunea Import a photo from a URL sau puteti folosi un Gravatar. Multumim pentru intelegere
 3. Da,corect. Doar fisierul audio. Scuze pentru raspunsul intarziat
 4. Pentru ca am primit de la majoritatea dintre voi propunerea de a face comentarii la meciurile din Spotlight, am decis sa deschid acest topic. Prin urmare, cautam un comentator care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: Sa fie un comentator dinamic, cu cunostinte legate de jocul WOT (harti,tancuri,tactici) Inregistrarea comentariului sa aiba o calitate cat mai mare fara artefacte(bazaituri,pocnituri ale microfonului) Sa aiba o voce cat mai adecvata comentariilor Cei care vreti sa va inscrieti in "lupta pentru postul de comentator" trebuie sa faceti urmatoarele lucruri: Sa descarcati urmatorul meci : click aici Sa comentati(inregistrati) meciul pe tot parcursul acestuia *inregistrati comentariul cu un program care exporta inregistrarea in format mp3 sau WAV, daca nu detineti un astfel de program sau nu stiti ce sa folositi, puteti folosi Audacity , este un program freeware. 3. Dupa inregistrare trimiteti materialul inregistrat la youtube@wotromania.ro cu titlul NUME PARTICIPANT - COMENTATOR:WOTROMANIATV NOTA: Materialul audio nu trebuie modificat in nici-un fel.
 5. Nu,nu trebuie. Dupa o privire asupra situatiei si datelor oferite de catre site,am decis sa nu mai fie titlul si descrierea o cerinta. De acum inainte,Titlul si Descrierea se aleg dupa bunul plac.
 6. Una dintre urmatoarele serii de videoclipuri pe canalul WOTRomania va fi Player Spotlight. Pentru cine nu stie cu ce se mananca acest Spotlight, voi explica in urmatoarele randuri. Spotlight este un videoclip in care se comenteaza/se arata performanta unui anumit jucator sau a mai multor jucatori. Pentru a aparea in aceasta serie trebuie sa respectati cateva cerinte: Sa inregistrati meciul sau meciurile folosind World Of Tanks Battle Recording (tutorialul il aveti mai jos) Sa nu trimiteti meciuri cu rezultate proaste. Meciurile trebuie urcate pe wotreplays.com (tutorial mai jos) Linkurile meciurilor le trimiteti la adresa de mail: youtube@wotromania.ro Cum inregistrez sau vad replay-uri? Pasul 1 Trebuie sa bifati "Enable the battle recording" in tab-ul Game din setarile jocului Pasul 2Pentru a vedea meciul inregistrat dupa o batalie, trebuie sa inchideti jocul, apoi sa navigati in folderul(directorul) jocului (locatia prestabilita e C:\Games\World_of_Tanks\ ) si sa cautati folderul "Replays". Inregistrarile meciurilor se afla acolo. Pasul 3Rulati fisierul cu inregistrarea, extensia fisierului e .wotreplay (de exemplu 20111223_1429_germany-H39_captured_himmelsdorf.wotreplay). Daca Windows va informeaza ca nu poate deschide acel fisier, trebuie sa selectati 'Select a program from a list of installed programs' si sa apasati butonul OK: Pasul 4In fereastra care se deschide apasati pe butonul Browse: Pasul 5:Cautati fisierul 'WorldOfTanks.exe' in folderul jocului (locatia prestabilita este C:\Games\World_of_Tanks\) si apoi apasati Open: Pasul 6Apasati buton Ok in fereastra Open with, iar in cateva momente meciul inregistrat va aparea. De mentionat este ca o data ce ati efectuat aceste setari nu mai trebuie repetate. Pasul 7Daca doriti sa aparati in spotlight, trebuie ca inregistrarea sa fie urcata pe site-ul wotreplays.com Apasati pe butonul Upload din partea stanga a site-ului si va logati cu contul de WarGaming (urmati pasii ce va vor aparea) Dupa ce inregistrarea este efectuata apasati Upload si se va deschide o casuta in care selectati inregistrarea(o gasiti in folderul Replays), ii adaugati un titlu de preferat ( si Descrierea,apoi apasati butonul Upload Replay.
×
×
 • Create New...