Jump to content

danalboni

Membru Activ
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About danalboni

 • Rank
  Soldat

Recent Profile Visitors

794 profile views
 1. Vad ca le-a iesit celor din 3XR scoaterea Arcan de pe harta de 8,cu cateva aliante spre surprinderea mea aliante chiar cu clanuri romanesti. Vad ca mandria de a fii roman a fost calcata in picioare de polonezi,cu ajutorul catorva conationali carora li sa oferit un os de lins,dar dupa 24 de ore si-au dat seama ca 3XR le intoarce spatele si au primit binemeritatul,,ignore,,. Ma intreb oare ca prostul:Nu mai exista coloana vertebrala la acest neam?
 2. O intrebare pentru Legionnares: Atunci cand la Fortareata activezi pachetele de castig in bani si experienta la toti membrii clanului timp de 2 ore nu inseamna ca castigi mai mult?
 3. Urmand cateva zile libere si cu ocazia vizitei unui coleg de clan ce vine din Germania ,lansez o invitatie de intalnire pentru Duminica,29-11 2015 la restaurantul Daf Junior din Giroc in jurul orei 18 ,tuturor doritorilor ,prieteni de turela. Bineinteles ca discutia principala v-a fii despre...........tancuri. Puteti daca doriti sa veniti la un suc sau o bere ,contact la tel 0731293960
 4. Saptamana ce vine o noua promotie; Diagnoza compiuterizata GRATUIT pentru WV,Audi Seat Skoda si Opel. Valabil de luni pana vineri.
 5. Incearca Adi si cred ca vei fi surprins.
 6. Fiind proprietar de service auto din Timisoara si comander al clanului TERO vreau sa lansez aici promotii pentru fanii acestui joc. Pana acum am facut sponzorizari si promotii membrilor din clan ,acum ma gandesc sa extind aceste lucruri si altor pasionati de WOT din imprejurimi proprietari de autoturisme. Pentru inceput lansez o promotie:Verificarea masinii pentru iarna gratuita pentru jucatorii de WOT. Ceea ce trebuie sa faceti este sa ma contactati pe joc la numele de ,,albonifh,,sa va prezentati si apoi telefonic la nr tel 0731293960 sa faceti o programare si am sa va servesc in limita timpului liber. Va multumesc si sper sa va fiu de folos.
 7. Clinic vorbind e clar o lipsa de sex si acumulare de hormoni la nivel cerebral...............
 8. Noi cei din TERO ne-am axat pe cw de 6. avem teritoriu si cautam clanuri care sa ni se alature. Dorim sa cautam aliati dar nu prea vad clanuri romanesti pe harta[aliati romani] BIA detine vreo 20 de teritorii acolo,deci si clanurile mari sunt interesate de,,putinul,, gold de acolo. Niciodata nu va avea BIA 140 de jucatori online sa apere teritoriul. Ar fii pacat sa nu ne impunem si noi,romanii pe harta de 6 si 8.
 9. O intrebare as avea si eu : La un meci de random cu Bulldog-ul la inceput de partida am plecat la spot pe mijlocul hartii si am dat nas in nas cu un 13-75 ,am tras un foc si s-a terminat munitia . Nu mai aveam nici gold si nici explozive. AMX-ul a incarcat stand bot in bot pentru 25-30 de secunde si a descarcat in mine . Am iesit din joc si am crezut ca am debifat realimentarea cu munitie in garaj sau altceva .....totul era ok si urmatoarele jocuri chestia nu s-a mai repetat. Mentionez ca este si singura data cand s-a intamplat de cand joc.
 10. Ofer ts3 gratuit unui clan pentru wot-wow. Astept discutii pe wot ,nick -albonifh.
 11. Dupa cum spuneam,va salut prieteni de turela numele meu este Alboni Dan ,timisorean,47 ani ,,bolnav,,cu tancurile mai nou activ 5-7 zile pe saptamana,adjunctul clanului TERO.
×
×
 • Create New...