Jump to content

George Mariusz

Membru Activ
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About George Mariusz

 • Rank
  Caporal

Profile Information

 • Clan
  LGEND
 • Cont WoT
  Sir_SiNNer
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

955 profile views
 1. NU ne intereseaza care e mai bun decat care. Mai nou, toti isi fac conturi fake si instiga la cearta, ca X e mai bun, ca Y e mai bun, s.a.m.d. Felicitari tuturor clanurilor romanesti pentru tancuri/activitate si lasati atata drama si tampenii si ganditi-va cum sa punem la punct intarirea tuturor clanurilor romanesti. Antrenamente cu si intre clanurile romanesti in mod repetat e o solutie, dar neh, suntem jucatori prea mari sa mai intram la antrenamente si sa luam in calcul asa ceva. Succes pe viitor tuturor.
 2. Si apropo, singurul care distruge colaborari intre clanuri romanesti esti tu. Oricine are rezultate e luat la tinta de tine pentru ca esti incapabil atat ca player normal, cat si ca FC. Orice clan romanesc a venit sa imi ceara ajutorul sau sa vorbeasca cu noi in legatura de mapa sau pe oricine am putut ajuta, am ajutat. Inclusiv onix si wtb cand i-am ajutat cu perl si le-am dat idei cam ce ar putea face sa le fie lor bine, plus badd, boyka iti poate confirma, cand i-am sugerat ce poate cere de la G__G si EX-4 ca sa poata profita badd, nu strainii. Orice clan romanesc pe care il intrebi daca i-am ajutat vreodata cu ceva, iti vor confirma. In fine, sunt lucruri la un nivel mult prea inalt pentru tine si clanul tau ca sa ai acces la ele. Pana atunci, cand vrei sa te oftici iar, arunca un ochi pe clasament. Sarbatori fericite tuturor, inclusiv tie, obositule, desi nu meriti.
 3. Nu ma plang de nimic, regula nescrisa era ca nu se ataca clanurile romanesti intre ele. Trebuia sa te dau afara de pe mapa atunci cand am avut ocazia, dar poti sa il pupi pe ghost undeva ca el a fost singurul care s-a opus si a zis sa va mai lasam. Cine esti si ce poti? Abia astept sezonul 11 sa vedem de ce esti in stare, ca de amenintari sunt satul Am mai auzit de'alde tine. Nici de landing nu esti in stare sa treci ca sa ajungi sa te bati cu noi. imi pare rau ca ti-am acordat atata atentie, esti la fel de pierdut precum Elodia. Nu o sa iti mai raspund, poti sa zici orice doresti. Alekx avea dreptate cand zicea unele lucruri despre tine. Esti mai mult decat penibil. Nu trebuia de la inceput sa intru in razboi verbal cu un prost, pentru ca am observat de-a lungul timpului ca esti atat de prost incat poti coborî pe oricine la nivelul tau si il bati cu experienta, pentru ca mintea ta e odihnita. P.S. astept sa vad fapte, nu vorbe. Astept atacuri pe mapa de la tine. Daca nu le pui tu si nu te tii de cuvant, venim noi peste tine. Cius.
 4. Vezi-ti de clanul tau, de aliantele tale, nu mai cauta vreodata in viata aia a ta patetica sa intri in contact cu clanul in care sunt, sa te intereseze doar ceea ce faci tu, lasa hate-ul, nu mai latra despre altii si nu mai fa atacuri la persoana. Dupa campania din iarna trecuta, erai miel pe ts. Daca cineva nu e de acord cu tine, incepi sa faci atacuri? Cat de patetic poti fi. Mai stiu pe un comunist care a facut ceva asemanator. Sa va dea Dumnezeu dupa suflet
 5. Instabil psihic? Bai aurolacule, te-am bagat in seama ca sa vorbesti despre mine? Ai cerut permisiuni sa mi te adresezi tu mie, ma? Te roade tare ca nu esti in stare sa faci un rahat contra mea, in orice clan m-as duce, asta e una, plus ca indiferenta doare. Asa cum ti-am zis, ma doare efectiv undeva unde nu bate soarele de ceea ce comentati despre mine sau clanul meu, dar observ ca iti place sa provoci. In al doilea rand, m-ai jignit si in privat, ca atat te duce mintea. Asa cum ti-am zis, daca vreau sa nu fii pe harta, n-o sa fii, fraierica. Esti mult prea jos din orice punct de vedere.
 6. Up! P.S. Mulțumim unora pentru că ne-au lăsat să farmăm gold pe mapă.
×
×
 • Create New...