Jump to content

Gelu607

Content Creator
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Gelu607

 1. Clasamentul final pe tiere mai jos, doar clanurile romanesti din primii 100 le-am luat in calcul: Tier 10 1.FUSED-locul 24 2.NOIQ-locul 28 3.G-ON-locul 34 4.DACUS-locul 36 5.ONIX-locul 70 6.GTD-locul 82 7.S-GUN-locul 95 Tier 8 1.REGAL-locul 22 2.GTD-locul 36 3.VOLT-locul 39 4.CTRL--locul 59 5.ARC4N-locul 70 6.3RNGY-locul 78 Iar mai jos o sa fac clasamentul bazat pe "political leaderboard", este clasamentul pe baza caruia clanurile vor lua un anumit numar de bonds dupa campanie: 1.NOIQ-locul 14-30
 2. Salutari comunitate! Campania s-a incheiat si am terminat si noi la tier 8 cu 9 regiuni. Cateva aspecte ale campaniei vreau sa le descriu si eu aici datorita experientelor prin care a trecut clanul meu: Lucruri pro-Alianta este foarte importanta, atat verbala cat si fizica pe harta globala. Meciuri grele si foarte grele la tier 10 pentru a ramane pe harta. Tier 8 nivel destul de scazut si accesibil tuturor in opinia mea. Scopul principal al acestor campanii este farmarea de gold, lucru care il faci cu activitate pe clan si multa experienta de lupta+aliante.
 3. Am zis sa ne facem și noi taskurile la tier 8 și am ales să rămânem. 5 regiuni momentan desigur și cu ajutorul alianței! FUSED & GTD_ am luptat împreună toată campania. Mai sunt 5 Zile, succes tuturor!
 4. 3 regiuni cu ajutorul aliantei! A fost o zii buna pentru noi:
 5. Felicitari pentru alianta! In ceea ce priveste G-ON, daca nu esti in alianta cu ei, pe harta globala nu se prea tine cont de natie ci de gold din pacate, asa ca atacul lor a fost justificat daca era o zona buna de farmat gold si puteau sa faca asta usor. Voi doar trebuia sa aparati ca sa va mentineti regiunea si sa ajutati alianta voastra! Spor in continuare!
 6. Salutari colegi de turela si pasionati de adrenalina virtuala! Clanwars sezonul 11 este aici, tier 8 si tier 10! Fac acest topic ca sa dezbatem, povestim si impartasim experientele clanurilor romanesti din acest event si chiar reusitele aliantelor sau ruperea lor din contra. O sa va rog fara hate, fara cearta si pur si simplu argumentetele logice si evidente ar fii apreciate in acest topic. Detalii despre campanie aici: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/global-map-season-11/ Harta globala: https://eu.wargaming.net/globalmap/?utm_campaign=wgcc&utm_medium=
×
×
 • Create New...