Jump to content

donndinu

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About donndinu

 • Rank
  Recrut
 1. donndinu

  Salut

  Acesta este un Klan pentru Romani de toate categoriile si temperamente,indiferent de pozitia in societate,de pregatirea intelectuala, perseverenta este cea care va face diferenta. Prezenta pe programul RaidCall - http://www.raidcall.com/download.html. este obligatorie pentru toti membrii clanului in timpul cat este prezent pe WOT. Limbajul obscen este interzis, la convocari in limita posibilitatilor. Varsta minima este de 16 ani .
 2. donndinu

  Salut

  Clanul RI-RO recuteaza jucatori ,varsta minima 14 ani ,nu conteaza ce tancuri ai ,prezenta pe raid call este obligatorie ,cine doreste sa invete din ce stim noi este bine venit !!!
 3. Clan infiintat pentru a socializa,a juca impreuna ,pentru a ne destinde ,fara pretentii mari ,fara ASI ,doar noi cei normali.......... Cine doreste sa nu joace singur,sa se enerveze singur,sa se bucure singur de rezultare,sa mai glumim in timpul jocului ,este invitat sa adere la acest Klan RI-RO ,este un Klan infiintat pentru a alunga monotonia si plictiseala........ Hai baieti ,dam o tzeava ?!?
 4. Clan infiintat pentru a socializa,a juca impreuna ,pentru a ne destinde ,fara pretentii mari ,fara ASI ,doar noi cei normali.......... Cine doreste sa nu joace singur,sa se enerveze singur,sa se bucure singur de rezultare,sa mai glumim in timpul jocului ,este invitat sa adere la acest Klan RI-RO ,este un Klan infiintat pentru a alunga monotonia si plictiseala........ Hai baieti ,dam o tzeava ?!?
×
×
 • Create New...