Jump to content

Andrei Mihai

Membru Activ
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Andrei Mihai

 • Rank
  Soldat
 1. Andrei Mihai

  KV-1

  In-game are un rate-fire excelent.
 2. Multumesc! Am inteles si am cumparat KV-1. Asa stau mereu cu el si iau destule bounce.
 3. Adica sa ma inclin eu cu tancul? ) Adica cum as fi in panta?
 4. Pai, merg cu 2 tancuri mai departe dar momentan, TD-ul ce urmeaza dupa Marder 38T (nu stiu cum ii zice, nume greu) il folosesc sa mai strang bani, dar eu vreau sa evoluez T-28 la KV-1. Si plasa o am pe tier V de la Marder, cu el ma mai descurc dar cu T-28 sunt praf. Vreau KV-1 deoarece e stilu' meu de joc, si pot primii si bounce + ca deseori l-am vazut sa fie top-tier, rar low tier.
 5. Andrei Mihai

  T-28

  Salutare! T-28 poate primii bounce? Adica cum sa ma pozitionez ca sa iau cat mai multe bounce-uri? Merita sa cumpar plasa de camuflaj? Dispare dupa un meci?
 6. Eu asta am si nu sunt multumit. Cineva mi-a zis sa fac acest tank si nu sunt multumit.... Il detest, o lovitura de la arty si sunt mort, o 2 lovituri de un tank mediu si ala sunt, oricine m-ar lovii ma distruge repede.
 7. Conteaza si daca primeste bounce, adica degeaba sa ai 700 HP daca nu poti da bounce deloc. Eu cu un Marder T18 nu am reusit sa ii distrug senilele unui KV-1. E super tare, am sa il incerc.
 8. Sau ceva mai mobil dar sa dea bounce-uri.. KV-1 cum vi se pare?
 9. Ma gandesc sa aleg linia ruseasca KV-1, apoi ce are blindaj mai mare. Care ar fi atuurile si - acestei linii?
 10. Cineva mi-a zis sa joc TD, am jucat TD cu toate ca nu am avut ocazia sa incerc altceva ce mi-ar fi placut. Eu merg spre Tancurile Grele. Imi place sa am blindaj enorm, chiar daca as fi lent si sa am un damage mediu. Deci ti-am zis care ar fi stilul meu de joc.
 11. Si ce linie de tancuri grele mi-ati recomanda?
 12. Salut, revin cu inca o intrebare. Ce TD vi se pare cel mai bun? Au blindaj bun? Eu unul am mers pe linia nemteasca Marder 2. Ce linie de artilerie vi se pare cea mai ok? Multumesc anticipat!
 13. Eu stateam in baza, tremurand, din tufis incercand sa apar baza. Eventual mai era cineva sa ma ajute si sa ma apere.
 14. Stiti cumva de ce ma da pe mine (tank de generatie 3) cu tankuri de generatie 5? Abea ca reusesc sa le dau damage iar ei daca imi prind 2 lovituri (frontale) si sunt distrus...
 15. M-a mai indrumat un amic, s-a apucat pe tancuri rusesti dar mi-a recomandat pe cele nemtesti. Eu am inceput sa fac tancuri rusesti TD, mai exact sunt la Marder 2. Inca nu stiu cam cu ce se ocupa fiecare rol, ma puteti ajuta? Deci scoutii detecteaza inamicii iar artileria ii distruge, asta e tot ce stiu. TD-ul trebuie sa apere baza?
×
×
 • Create New...