Jump to content

a_sorien

Membru Activ
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About a_sorien

 • Rank
  Soldat

Recent Profile Visitors

889 profile views
 1. Salut ! Daca mai e valabil , s-ar putea cu plata in rate doua luni consecutive? Adica de fapt o luna jumate avans 330 roni , rata 1 330 roni , final 330 roni ! Asa-mi pica si mie bine ca la fiecare avans/lichidare dau cate putin si nu ma dezechilibrez..!
 2. Ideea e sa acced spre mai bine , la modul distractie , nu sa intru intr-un clan unde sa fiu admonestat , eventual jignit ....!!
 3. Salut si mu,tumesc pentru raspunsuri ! DA sant sub average , pentru ca nu joc zilnic si probabil ca nici nu am talent ,...dar imi place! Nici eu nu sant neaparat setat pentru anumite rute , dar la cate batalii am , sa zicem ca intuiesc unde se desfasoara lupta cea mai grea..!@! Cam la fiecare harta ! Si cu mici exceptii , chiar intuiesc bine. Sau o fi de acum de la atatea batalii ? Ca am luat-o si eu pe cocoasa , cand am vrut sa fiu ...mai deochi!! Si chestiile astea se intampla mai ales undeva in tier 7...!! Deja nu-mi permit sa comentez in tier 9-10 , ca oamenii sant cu vechi state de joc si stiu ei ce fac..! Ideea era ca sa joc undeva intr-un clan , unde se stie care e strategia , fiecare are rolul sau in ecuatie , restul mai depinde si de talent..! Nu am pretentia sa am neaparat dreptate , dar sant unele lucruri , sa le zic de bun simt , care ar trebui sa-ti sara in ochi...si apare acolo in minte un flag care tipa mereu..."ceva e gresit"...!!
 4. Cum vine asta , sa aplic in ELF? ELF e numele unui clan?
 5. Salutare tuturor ! Joc de ceva timp wot si nu sant afiliat niciunui clan . Joc pentru placerea mea ! Am observat insa ca in mod normal , daca am nesansa sa intalnesc niste colegi , care gandesc cu , altceva decat cu creierul ...ma ruineaza si pe mine ! Nu numai ca substanta de joc . dar si mai mult ca nervi , pentru ca jocul unora nu are pic de logica. In mai toate hartile , se cam stie unde merg , heavy , td , si restul ,...uneori ca si oile o iau pe aratura total anapoda...! Le dau semnal , ca...dar nu am cui....!! Pana la urma jocul normal de placere devine al draq o bataie de cap ...! In loc sa ma relaxez , dau cu pumnul in birou ca , sare femeia la mine si-mi zice ca-s nebun..!! Asa ca pan la urma am conchis ca WOT e un joc de sansa aka noroc ..! So , vreau sa ma afiliez unui clan . Nu sant bun , am mai degraba un average BAD , dar am un pic de logica si un pic de strategie , si cred ca asta conteaza mai mult..!
 6. Emir Güntekin 6 January 2016 20:11 Hello Commander, First of all, I would like to thank you for getting in touch with us. Your account has been permanently suspended for trying to sell your account for real money. The ban was given according to our rules and it is a final decision. By playing the game, you have accepted the End Users License Agreement and supplementary documents. With this, you agree to read, understand and respect the World of Tanks Game Rules, which contain the following paragraph regarding the rule you have violated: “2.14. Discussion on, advertising of, or linking to websites, for the purpose of selling gold, credits, promotional codes, leveling services, or game accounts is prohibited.” You can find more information about the Game Rules if you follow these links: http://worldoftanks.eu/en/user_agreement http://worldoftanks.eu/en/privacy_policy http://worldoftanks.eu/en/terms_of_service The decision to close your account permanently is final. Regards, Emir Güntekin Wargaming.net Customer Service Representative https://eu.wargaming.net/support/ Help us improve our service! Fill in the survey and watch us grow. Düşünceleriniz bizim için önemli! Sorununuz çözüldüğünde anketimizi doldurun.
 7. am fost blocat definitiv ! Asa ca nu dati banii pe prostii , luati bomboane la copii!!
 8. Pare se ca sant unii dintre tanchisti care se ocupa numai de "denunturi " , ca de alfel romanul care e interesat mai mult de capra vecinului..!
 9. Cate zile tre sa treaca pana-mi dau astia un raspuns?
 10. Cunosc persoana , m-as putea duce la ea acasa , chiar daca nu e in oras cu mine ! Si totusi am aproape 5-6 luni de cand am cumparat contul , am schimbat mailul , numarul de tel e al meu . Am facut cu el si ceva scris ca am cumparat contul ..
 11. Salutare ! Ieri dupa ce am jucat cateva partide m-am trezit dupa o perioada de incativitate dar cu jocul online ca nu ma puteam loga ! Apare mesajul " contul a fost blocat din motive de securitate " . Am facut un ticket la wargaming dar inca nu mi-au raspuns ! E adevarat ca uneori ma enervez si ii mai fac idioti pe colegii de joc , dar intr-o ultima conversatie cu un roman care ma invita intr-un clan i-am marturisit ca nu sant asa de bun cum pare pentru ca am cumparat contul !! Oare cei de la Wargaming au citit aceasta conversatie? Sau cel ce mo invitat in clan mo turnat?!
 12. a_sorien

  Free xp

  Yee , merci !! Asta e..!!
 13. a_sorien

  Free xp

  tocmai asta e intrebarea...? de ce nu apar in pop up ul de conversie..?!
 14. a_sorien

  Free xp

  Unde sa le bifez..? In pop up ul de conversie..?! Acolo nici nu exista numele lor deci cum sa bifez ce nu exista?
 15. a_sorien

  Free xp

  Salutare tuturor ! Am mai multe tancuri premium , si le folosesc pt a scoate silver dar si pentru exp , pe care vreau sa o convertesc in free exp . Intrebare : de ce in lista pop up pentru conversie imi apare sa zic fcm 50 , dar nu imi apare wz111 , desi ambele sant elite ?
×
×
 • Create New...