Jump to content

Marzenco Alexandru

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Marzenco Alexandru

 • Rank
  Recrut

Profile Information

 • Clan
  _THOR
 • Cont WoT
  THORs_Hand

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Ofer spre vanzare contul meu de World Of Tanks; username: THORs_Hand https://wot-life.com/eu/player/THORs_Hand/ IS-4 deblocat IS-7 in garaj T-100LT aproape deblocat Majoritatea liniilor sovietice sunt cercetate pana la tier 7-9 Tancuri premium: IS-3A; T-34; AMX CDC; SU-122-44; T-127; Churchill 3; Panzer Kampfwagen T25; Excelsior; Skoda T40; T-29 (Tier 3, premium) Contul vine la pachet cu: 1.230.855 credite 1817 EXP 1084 Gold 105 bonds. Reduceri valabile permanent la toata linia de TD Suedez Clan propriu, care poate fi modificat dupa bunul plac. Toate tancurile premium si cele de tier 6+ sunt echipate full Echipaj de femei full pe LTTB, IS-3A si altele Echipaj 3 skill pe IS-7 Achizitionarea acestui cont vine la pachet cu acces pe WoT Blitz, cu un Churchill 3 la pachet, si 2 zile premium care pot fi activate la liberul arbitru; World Of Warships cu nave de tier 4. Pret: 1200 lei; Investitia mea totala: ~6000 lei; pretul de vanzare este bazat strict pe ce am pe cont efectiv in prezent. Se accepta plata in 3 rate pe baza unui contract notarial sau integral. Adresa de email, numarul de telefon, conturile asociate (facebook, google, numar telefon) in prezent vor fi complet inlocuite cu datele cumparatorului. Daca sunteti interesat, contactati-ma prin mesaj privat.
 2. Salutare! Caut pe cineva sa0mi creasca un cont sa aiba 2 tancuri de tier 10 americane: Inceputul este de la M4A3E2 T110E5 M48 Patton Rasplata este in gold, negociere in privat.
 3. Nume clan: RO-DB Adresa spre pagina principala a clanului:http://eu.wargaming....aign=wot-portal Persoane de contact: DenisLegrand1993; Romanian_force2015 Program de comunicare: Raidcall------- adresa: 6297819 Alte informații referitoare la clan : Pentru a intra in clanul Diviza de Blindate Romania ai nevoie de: -Un tanc de tier 6 pentru stronghold -Raidcall obligatoriu -Activitate 5 zile din saptamana (Sau cel putin Vineri , Sambata si Duminica) -Respect fata de ceilalti jucatori , abilitatea de a tace cand trebuie , si putin simt al umorului ! Clanul inca are putini membrii odata ce membrii vor avea tancuri de tier VIII si X clanul va participa in CW si lupte pe harta globala , pentru jucatorii mai putin experimentati DenisLegrand1993 si Romanian_force2015 vor da lectii de WoT cu tot ce este nevoie ca un jucator sa stie , Sambata si duminica se face Skirmish si Team Battle , daca in timpul saptamanii intre orele 8:30 si 10:30 sunt jucatori online se fac si la acele ore activitati , nu cerem un anumit WN8 , scor personal sau numar de batalii , cerem jucatrilor interesati de inrolarea in clanul nostru activitatea in zilele specificate si dorinta de a invata . Primim in clan si jucatori care nu detin un tier 6 , activitate sa fie caci in rest totul vine de la sine ! Vreau sa mentionez in mod special urmatorul lucru : CW si Global map NU SE FAC pana ce nu avem 15 membrii ce detin un tier X , pana atunci team battle , skirmish , camere de antrenament si plutoane ! Mai multe informatii pe joc la persoanele de contact Bafta pe campul de lupta !
×
×
 • Create New...