Jump to content

ZamolxisDeus

Content Creator
 • Content Count

  1,228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

3 Followers

About ZamolxisDeus

 • Rank
  General
 • Birthday 09/03/1979

Profile Information

 • Clan
  DACUS
 • Cont WoT
  _DacuStrategist_
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,141 profile views
 1. Mah pe mine ma acuza lumea ca fac flame, hate, propaganda, ca sunt nord coreean etc. Dar ce va mai place la unii sa zgandariti orgoliile!
 2. S-au depășit așteptările raportat la nr de puncte necesare pt ultima poziție pt tanc! Estimările mele au fost optimiste, dar realitatea este ca acum au fost și mai puține licențe pt tanc raportat la ultimele campanii! Singurul din staff-ul meu care a anticipat asta este Sceptick, care chiar dacă nu a intuit bine nr de zile din campanie, a intuit perfect ultima poziție pt tanc! Felicitari tuturor care au participat la campanie și au luat licențe pt tanc și capul sus învinșilor, urmează și alte campanii!
 3. Când săraciile se trezesc dimineața și vad sărăcia din curtea lor caută să se uite în permanenta în curtea vecinilor! Realitatea este ca vecinii sunt mai gospodari și inteligenți și asta e cauza pentru care le merge bine treaba! Mult succes în deziluziile voastre!
 4. Campania se încheie luni la ora 11,ora României!
 5. Eu v-am spus încă înainte de a începe tot ca mizez pt tanc la cel mult 15k! Am calculele mele făcute și îmi păstrez părerea și acum!
 6. Cota e ca sunt 11 zile, calculează încă o dată!
 7. Și eu am spus ca sunt 11 zile, cine a zis de 10? Calcul simplu de clasa 1, 4 zile x 2k=8k+7k ultima poziție de tanc acum=15
 8. Nu va exista o creștere mai mare pt ca multiplicatorul de puncte va fi același și nu mai e timp fizic pt a mai lua alte multiplicatoare! Estimez ultima poziție pt tanc undeva între 14 și 15k, vedem Yndy cine are dreptate, duminică!
 9. Salut! Care e parola la bazar? (am pus parola la cont si nu merge) mersi frumos!

 10. Îmi lași mesaj în game cu nickul și analizăm!
 11. Se poate face abstracție de ,,micul,, clinci de mai sus, începând din seara asta Rezis și Dacus vor avea o relație normală bazată pe respect reciproc, o revenire la normalitate până la urmă! Baftă tuturor românilor în campanie!
 12. Da Vohule, pregatesc Dacusul de Champions League... Chiar e o placere sa joci acum seara, avem o trupa puternica...eu de obicei sunt obisnuit doar sa critic, dar chiar avem baieti de elita!
 13. Caut sa te enervez, pentru ca ma amuzi! Ce naiba îmi arăți aici sărăcia ta de fort? Revin mai târziu cu un print din fortul unui clan bogat! Și apropos Boyka, la mine joaca toți oamenii în advance, dacă as juca cu echipa mea de campanie seara de seara sa fac elo, erați mult în spate... am văzut ca la voi joaca cei mai buni advance, tocmai din disperarea de elo... auzi și tu, obiectiv top 10 in campanie, când o sa va treziți la realitate? Si altceva <EDITAT>, tu te legi de noi ca au intrat 7 baieti din Savvy recent, care oricum nu aveau activitate in fostul lor c
 14. Eu cred ca de la nasoale ți se trage! Să știe întreaga comunitate ca Vohu e un codat! Lăsând gluma la o parte, șterge - l și reinstalează-l și tu din nou, poate o ia așa!
×
×
 • Create New...