Sari la conținut

Hai Laso Asa

Members
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre Hai Laso Asa

 • Rang
  Recrut

Vizitatori Recenți Profil

469 citiri profil
 1. Hai Laso Asa

  Oferta mea Ts3

  de parca nu ai stii sa populez serveru de ts3 si la randul lor sa aiba undeva sa vb primesc si grade administrative si pot ramane aici pt. tot deauna daca au grade mari sau intre-mari
 2. Hai Laso Asa

  Oferta mea Ts3

  mesaj sters ---------------- Salut. Deoarece in ultimul timp au aparut plangeri vizavi de serverele teamspeak si conturi de World of Tanks furate prin intermediul acestor servere va punem la dispozitie un server de TeamSpeak oficial administrat chiar de staff-ul WoTRomania. Serverul este : TS.NECE.RO Pentru canale permanente luati legatura cu unul din administratori/moderatori online pe serverul de TeamSpeak. Avem server de TeamSpeak oficial iar orice topic/postare referitoare la alte servere de TeamSpeak sunt interzise pe forumul WoTRomania.
 3. Hai Laso Asa

  [BL-AC] Divizia Scorpionii Negri - Academia

  Salut Recrutez membrii de world of tanks Pe serveru meu de Ts.Raii.Ro , Dau grade Administrative celor din clan , Fac canale permanente , Fac gradu cu clanu pestectiv Va astept !!! , pe server in Nr. cat mai mare Ts.Raii.Ro sau ip : 188.212.103.206:9987 Hai! Hai! Hai !!!
 4. Hai Laso Asa

  Clanul [ALLI] ALLIANCE OF THE BLACK SCORPIONS Recruteaza

  Salut Recrutez membrii de world of tanks Pe serveru meu de Ts.Raii.Ro , Dau grade Administrative celor din clan , Fac canale permanente , Fac gradu cu clanu pestectiv Va astept !!! , pe server in Nr. cat mai mare Ts.Raii.Ro sau ip : 188.212.103.206:9987 Go Go Go !!!
 5. Hai Laso Asa

  [CFIRE] Crossfire Recruteaza !!!

  Salut Recrutez membrii de crossfire Pe serveru meu de Ts.Raii.Ro , Dau grade Administrative celor din clan , Fac canale permanente , Fac gradu cu clanu pestectiv Va astept !!! , pe server in Nr. cat mai mare Ts.Raii.Ro sau ip : 188.212.103.206:9987 Go Go Go !!!
 6. Avem server de TeamSpeak oficial iar orice topic/postari referitoare la alte servere de TeamSpeak sunt interzise pe forumul WoTRomania. Exista tot felul de scam-uri pe serverele de TS, prin care se fura/sterg/distrug conturi. Forumul WOTRomania nu permite asocierea cu aceste lucruri.
×