Jump to content

Alex Sicilianul

Membru Activ
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Alex Sicilianul

 • Rank
  Soldat
 • Birthday 12/23/1990

Profile Information

 • Clan
  SCDRO
 • Cont WoT
  SCDRO
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

538 profile views
 1. ok multam de sfat am sa incerc sa vad daca merge.
 2. daca sunt singur in clan si eu fac lupte in detasamentele la altii fac rost de resurse la clanu meu?
 3. Clan: SCDRO-Suntem rasa de corcituri din romania! Adresa clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500156997/?utm_campaign=wot-portal&utm_medium=link&utm_source=main-menu Numar de jucatori in data de: 27.12.2017, 1/100. Persoana de contact: SughyBughy. Data infiintarii clanului: 27.12.2017. Alte informatii referitoare la clan: este clan nou, astept jucatori, care doreste sa vina il astept in clan, multumesc si o seara buna.
 4. buna ziua, as dori sa stiu cum fac o imagine pt. emblema. ms.
 5. e contu meu bre, doar ca nu mai am numarul de telefon. aveam si is si t150
 6. buna seara, care are relatii la joc sa ma ajute si pe mine sa recuperez contu? nu mai am numarul de telefon si nu mai am cum sa primesc mesaje, emailul il am da parola nu mai stiu....si numele de joc il stiu. va rog care ma ajuta? vreau sa sterg numarul de telefon.
 7. hei si la mine dupa ultimu update merge ca naiba si nici nu mai am jocu in limba romana...prea ma enerveaza cu updatele lor...merge ca naiba de incet si blocat...imi scade fps la 3 2 1...si adio cand lam jucat prima data mergea struna frate da acuma e praf...am umblat prin setari la joc sa le scad de tot la 0 etc la toate prostiile mi-a mers cat de cat dar acuma mai al dracu merge...nici nu stiu ce sa mai fac...
 8. pai nu mai stiu nici parola, si numarul de telefon care il aveam nu il mai am...si adresa o stiu si stiu si numele care il aveam pe cont.
 9. salut si la multi ani, nu ma poti ajuta si mine sa imi recuperez contu? va rog mult multumesc.
 10. si inca ceva, pana nu se inchide topicu, se poate recupera contu care l-am avut? am avut cu numaru de italia dar nu mai am cartela...si adresa mea o am bineinteles.
 11. buna ziua, multumesc frumos, acuma merge, numai ca eu am luat directx din 2010 ca nu a bagat de atunci update cred, dar acuma merge e perfecto si nu am mai intrat prin windows na dar merge ca mi-a dat fisierele de update de la microsoft eh pfiu am scapat multumesc.
 12. buna seara, am o problema la conectare in joc din prima pagina si imi apare asta: d3dx9_43.dll; am windows 7 home premium, dar am mai instalat pe windows 7 home premium si a mers ca am avut si un cont cu un numar de italia dar nu mai am cum sa il recuperez...ca nu mai am numarul de telefon ca l-am pierdut... si acuma astept detalii si raspuns si ajutor. multumesc.
×
×
 • Create New...