Jump to content

low_rider

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About low_rider

 • Rank
  Recrut
 1. .http://img.plici.ro/image/j5Z http://img.plici.ro/image/j52 http://img.plici.ro/image/j5D http://img.plici.ro/image/j5I deci asta i-a dat contul sa se joace , ca dupa reroll lui de succes nu mai avea tancuri suficiente, a jucat 100 batalii si nu i-a mai dat contul inapoi pe motiv ca a muncit.. 100 battle si asta avea 18k pe cont.. a vandut si p[anther 8,8 si alte tancuri de 10 .. deci indiferent ce spuneti last_gh0sT nu este decat un hot cacanar si fripturist !!! http://img.plici.ro/image/j5S va salut!!
 2. salut.. alpinica si-a recuperat contul azi.. contul a fost deblocat si sa facut roll-back pana pe data de 8 iunie.. daca nu credeti povestea va prezint cateva screenuri..si alpinica a zis ca face acum tiket ca sa-i baneze contul cacanarului de ghost!! o sa revin cu screenurile imediat
 3. salutare !! azi am aflat de la un prieten de joc o poveste interesanta.. alpinica un vechi jucator de wot a patit-o.. contul i-a fost furat de comandantul clanului l-crw: last_Ghost .. i-a dat contul sa joace , alpinica i-a spus ca nu mai are nevoie de el momentan.. dar el a schimbat parola si nr de tel.. cand alpinica a cerut contul inapoi , marele cacanar last_ghost nu a mai vrut sa-l dea inapoi.. deci atentie mare cu cei din clanul LUCKY-THIEF !!!!
×
×
 • Create New...