Jump to content

NERO0000

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About NERO0000

 • Rank
  Recrut

Profile Information

 • Clan
  momentan nu sunt in clan
 • Cont WoT
  NERO0000
 1. hdd-ul e nou, anul asta l-am luat nu am probleme cu el. procesorul este un AMD QUAD CORE 7890, E F.BUN , PLACA VIDEO ASUS RADEON RX 560, 4GB/128 BITI, AM 16 GB RAM, 1866 MHZ PANA LA ULTIMUL UPDATE NU MI-A FACUT FIGURI.
 2. VA SALUT, De la ultimul update , ma confrunt cu urmatoarele probleme: in timpul jocului au loc pierderi sau blocaje ale suntetului pentru cateva secunde , precum si a imaginii prin scaderea drastica a fps-urilor adica de la 60-70 fps, undeva la 10-15 pentru cateva sec. n-am patit niciodata acest lucru, placa video este ok, anul trecut am achizitionat-o este o placa ASUS RADEON RX560 4G, CU 4GB/128 BITI , am redus calitatea graficii de la ultra la maxima am pana la 70-74 fps, dar degeaba aceleasi probleme le am. Ce as putea sa fac?
 3. salutare, stie cineva cand va fi disponibil serverul? am observat ca s-a modificat versiunea, am downloadat ultima versiune dar nu ma pot conecta. nu s-au facut toate modificarile la ultima versiune? cat mai dureaza?
 4. Va salut fratilor, As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva vis-a-vis de urmatoarea problema cu, care ma confrunt si anume: Am activat din setari optiunea de inregistrare si redare a misiunilor, dupa cateva misiuni facute am inchis jocul, m-am dus in my computer/games/wot/repalys, am selectat o misiune si i-am dat sa se deschida pentru vizualizare. Pana aici totul ok, a inceput jocul sa se incarce, mia aparut harta cu misiunea, tabelul cu numele jucatorilor si tacurile lor, melodia se aude, ceasul merge normal dar mai departe nu se mai intampla nimic, asa ramane. Practic nu pot vedea misiunea (lupta). De blocat nu se blocheaza pentru ca am verificat asta. De unde vine toata chestia asta, stie cineva? E posibil sa fie de la modul instalat (omc mod pack 0.9.1.3) sau necesita vreun program care trebuie instalat? Va multumesc!
×
×
 • Create New...