Jump to content

gilica007

Membru Activ
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About gilica007

 • Rank
  Soldat
 1. ceva cu pozitia tunurilor a tancurilor inamice mai exista?
 2. ok, multumesc frumos
 3. gilica007

  MODURI

  Buna ziua, am revenit pe joc dupa o perioada mai lunga in care nu am mai jucat si am vazut ca au iest tot felul de moduri, as vrea daca se poate sa ma ajutati sa aleg un mod mai bun ca nu prea stiu ce sa aleg si nu imi merge modurile am vazut, ce se intampla? mar interesa acel mod care intrai in zoom out parca se numea in care vedeai harta de sus de tot , apoi un zoom sniper mai aveam eu dar nul mai gasesc si pe cel care imi arata pozitia tunului inamicului, ok multumesc si astept sa ma ajutati.O zi buna.
 4. Ok, multumesc frumos, am rezolvat .
 5. Buna ziua , nu am mai jucat de ceva timp wot si am uitat parola, am dat la resetare parola mia trimis un cod pe telefon dar cand sa bag o noua parola nu pot sa indeplinesc condiitile cerute acolo, deci din ce trebuie formata noua parola ? nu stiu ce imi cere exact acolo unde scrie cu rosu http://prntscr.com/5t77i5 , daca stie cineva va rog sa ma ajutati, multumesc .
 6. Buna ziua, vreau sa intreb pe scurt pe ce linie sa merg cu artileria, deci cam ce artilerie ar fi cea mai buna ? nu conteaza ce tier ,ca oricum vreau sa ajung la tier maxim dar ma intereseaza cam ce linie ar fi cea mai buna .
 7. Buna ziua , am indeplinit o misiune si mi-a dat 3 zile premium, intrebarea este ce inseamna premium ca nu prea stiu cu ce ma ajuta?
 8. deci dupa ce selecteaza ai iese din joc
 9. a selectat si una si alta si tot la fel face
 10. buna seara, am o intrebare, am un prieten care joaca si el tancuri si dupa upadatarea noi versiuni 9.0 cand intra pe joc dupa ce ai apare chestia aia cu grafica ai iese din joc nu ai mai merge , stie cineva de ce? pana sa se updateze noua versiune de joc ai mergea perfect.
 11. gilica007

  moduri

  salutare, am intrat sa joc si am vazut ca mi sa updatat noua versiune 9.0 iar cand am jucat am vazut ca nu mai aveam nici un mod instalat , stie cineva cu noua versiune mai putem sa bagam modurile vechi sau trebuiesc altele noi?
 12. da asa este folosesc tanc greu cele pe linia ruseasca acum am kv-1s , dar totusi nu inteleg cand urmaresc un tanc el se camufleaza si apoi ma trezesc cu el in alta parte, sau vad ca doboara copaci dar tancul e camuflat, cum naiba face? multumesc pentru raspunsuri
 13. Salut , am o nelamurire daca ma puteti ajuta,,,,,,, cum ma descopera inamici daca eu am plasa de camuflaj si stau nemiscat iar ei ma bunghesc imediat? si inca ceva ,,,,, de ex urmaresc un tanc si el se camufleaza din mers cum face asta pt ca eu tre sa stationez cateva sec si dupa ce se camufleaza stau cu ochii pe el si al vad in alta parte, cum naiba face ?
×
×
 • Create New...