Jump to content

fluffyLuchs

Content Creator
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Days Won

  4

About fluffyLuchs

 • Rank
  Capitan

Profile Information

 • Clan
  asdasdaseqweasdasdqweq
 • Cont WoT
  fluffyLuchs
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,674 profile views
 1. Trebuie sa faci misiunile. Si cand le termini trebuie sa apesi pe "use token" ( eu am jocul in engleza) Vezi ca am pus pozele ca sa vezi cum arata :
 2. Eu am un cont mic ( de troll ) si am primit o serie de misiuni care mi-au dat gold, timp premium, consumabile, rezerve personale .... dar si un Tanc "normal" de tier 6 gratis - adica nu a trebuit sa cercetez sau sa il cumpar. Deci sa te uiti la tab-ul cu misiuni poate ai si tu la fel.
 3. Nu stiu ce le place unora sa joace la tier mic ... am vazut unii cu zeci de mii de batalii la tier 1, 2 sau 3. Eu cand joc sub tier 5 cam asa arata fiecare batalie Pentru mine sub tier 5 este no no
 4. Cod pentru jucatori noi ( cand vrei sa faci un cont nou in World of Tanks ) : ORZANELWOT Trebuie sa dea un : Pz.Kpfw.S35 739 (f) cu echipaj la 100%, 3 zile de Premium and binoacle! Am vazut ca a postat Orzanel azi pe Feisbuci : " Starting from today new players or people who make new accounts can use the invite code ORZANELWOT to get a Pz.Kpfw.S35 739 (f) with 100% crew, 3 days of Premium time and binoculars! Enjoy " Probabil ca si YOGSCAST inca functioneaza si da 7 zile premium , 1000 gold si tancul Excelsior de tier 5 la Britanici.
 5. Cod pentru jucatori noi ( cand vrei sa faci un cont nou in World of Tanks ) : ORZANELWOT Trebuie sa dea un : Pz.Kpfw.S35 739 (f) cu echipaj la 100%, 3 zile de Premium and binoacle! Am vazut ca a postat Orzanel azi pe Feisbuci : " Starting from today new players or people who make new accounts can use the invite code ORZANELWOT to get a Pz.Kpfw.S35 739 (f) with 100% crew, 3 days of Premium time and binoculars! Enjoy " Probabil ca si YOGSCAST inca functioneaza si da 7 zile premium , 1000 gold si tancul Excelsior de tier 5 la Britanici.
 6. Pai daca faci doar Primary misiunea este terminata, dar pentru a luat tancul va trebuii sa le faci pentru toate 5 categoriile de tancuri. Daca o faci si cu Secondary atunci poti sa iei tancul si cu doar 4 categorii de tancuri terminate (toate 4 cu Secondary). Eu asa am facut pana acum ... ca sa nu fac misiunile de la artilerii.
 7. Iar pentru versiuni vechi de WoT ( altele decat update-ul curent) trebuie sa downloadezi versiunea care iti trebuie de aici : http://wot.djgappa.com/ DjGappa a strans aproape toate versiunile de joc de cand s-au introdus replay-urile. Si ca sa afli din ce versiune este un replay este simplu : il uploadezi pe WoT replays http://wotreplays.eu/ si la detaliile replay-ului iti arata versiunea.
 8. Daca nu ai monitor tot se mai lovesc aia de tine si tot arati mai bine de atat
 9. Pai cred ca s-au inscris toti robotii prima data, dar de confirmat nu au confirmat. Si asa au ramas multe locuri libere.
 10. Bai eu nu am vazut pe forum topic despre intalnirea Wargaming din Bucuresti de maine 22.10 la ora 14 .... https://worldoftanks.eu/en/news/community/romania-community-event/ Chiar nu vine nimeni de pe forum ? ( Orzanel zicea ca mai sunt locuri libere, deci daca sunteti maine in Bucuresti puteti sa ii dati whisper pe Twitch sa va treaca pe lista invitatilor )
 11. Eu am tot auzit de probleme cu plata prin SMS ... si faci ticket la WoT si ei iti spun ca nu e problema lor, ca sa faci ticket la aia cu serviciul de SMS. Aia cu serviciul de SMS te trimit la operatorul de telefonie sau la WoT si tot asa. Un mare scam. Cel mai bine folositi tonomatele QIWI (bagi adresa de email a contului si 1 leu = 50 gold) sau cu Paysafe Card
 12. Nu stiu de ce, dar cand m-am logat mi-a cerut sa introduc nume de clan la profil ... si nu ma lasa sa intru daca nu scriam acolo un nume de clan. Problema este ca eu nu am clan (si probabil sunt destui ca mine) .... asa ca m-am dat cu capul de tastatura ca sa apara acolo niste litere.
 13. YOGSCAST - 7 zile premium , 1000 gold si tancul Excelsior de tier 5 la Britanici. Eu l-am folosit acum cateva luni si a mers.
×
×
 • Create New...