Jump to content

darkside

Membru Activ
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About darkside

 • Rank
  Admin
 • Birthday 07/02/1990

Profile Information

 • Cont WoT
  theDarkS1de
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,985 profile views
 1. Demn de un administrator , recomand cu toata inima si ca vanzator si ca persoana .

 2. Topicul a fost redeschis. Continuarea subiectului/amenintarilor/jignirilor va atrage ban/disable automat indiferent de cine este vorba. Sunt sigur ca fiecare dintre voi aveti altceva mai bun de facut. O zi faina, spor la tancuri!
 3. Ca la usa cortului... trist. Topic inchis pana va linistiti, sau puteti sa continuati in alta parte daca doriti, dar nu pe forumul asta. O seara faina!
 4. Discutiile/certurile/injuraturile din joc ar trebui sa ramana acolo. In schimb, nu este ok si nu se vor tolera amenintarile la adresa staff-ului, de genul celor de mai sus, iar daca se mai intampla vor fi rezolvate prin warns/bans/disable/etc. Cu siguranta nu o sa-si piarda nimeni pozitia de moderator, super moderator, etc. de aici doar pentru un 'duel' mai incins in joc. Have fun, and make love not war! P.S.: cred ca aveti si altele mai bune de facut decat sa stati sa va certati intr-un joc online care la urma urmei ar trebui sa fie o metoda de relaxare si distractie nu de stres, nervi si vorbe de duh.
 5. Daca sunteti satui de cancan-uri, jigniri, insulte, etc puteti sa faceti un pas inainte. Luati legatura cu un Administrator si discutati despre posibilitatea de a deveni un moderator
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Daca nu altceva, macar ai putea sa incepi sa inveti gramatica limbii romane, probabil iti va prinde bine. Eu ti-am spus intr-un mod destul de diplomat ca ceea ce spui aici este amuzant si ca, din pacate, aberezi si nici nu vrei sa intelegi asta. Tu ai inceput cu ironii si mistouri, esti sigur ca vrei sa-ti incerci norocul cu mine?
 8. @purice Esti amuzant maxim la unele chestii ce le aberezi pe aici, foarte rar citesc forumul in intregime, dar raportul tau mi-a atras atentia asupra postarilor de aici. Trebuie sa iti multumesc, m-ai amuzat la maxim
×
×
 • Create New...