Jump to content

imperator_ro

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About imperator_ro

 • Rank
  Recrut

Profile Information

 • Clan
  nu fac parte
 • Cont WoT
  imperator_ro
 1. Multumesc f.f.foarte mult Super Moderator ,pentru tot ce mi-ai scris ,este exact ce cautam ! Multumesc .
 2. Multumesc tuturor pentru ajutor ! Poate nu m-am exprimat eu pe intelesul tuturor ,nu am spus ca NU stiu engleza ,ci doar ca nu pot traduce 100 % . Oricum tot nu am prea inteles,incerc logic sa pricep ,si din cat inteleg capitanul nu va ajunge restul echipajului ,nu are cum ,cel putin la mine . Echipajul tot au inceput "treaba" toti in acelasi timp . Acum Capitanul are 93% iar ceilati 102%. Nu am ventilator ,sau alte componente montate,nu am cont premium (am avut,dar dezamagit). Acest joc il joc de vreo doi ani ,nu cu acelasi cont,niciodata nu am ajuns sa am capitan cu "al 7 simt" ,desi am vazut jucatori cu Tier 4 sau 5 sa aiba !?!?! Uau. Cum au reusit ? Nu stiu probabil cu gold ,stiti voi iti antreneaza din start echipajul 100% . Habar n-am cum la tier 4 sa ai asa ceva . Ma poate si pe mine cineva invata dupa doi ani de "joaca" cum sa fac ? Eu am zis ca la mine e un "bug" .Deci inca odata repet urmaresc de mai bine de 20 de batalii fiecare membru ,si va spun ,capitanul meu NU poate sa ajunga restul echipajului ! Primeste infinit mai putina experienta fata de ceilalti ,matematic nu are cum .Doar daca sunt alte "magii". Inca odata multumesc tuturor ,chiar si celui cu "limba engleza" ,nu sunt ignorant si da e un mare avantaj sa cunosti o limba de circulatie internationala ,numai ca eu din pacate nu am reusit inca sa ajung la un nivel ridicat . Lucrez la asta )
 3. Multumesc pentru video,dar din pura curiozitate ,tu stii la perfectie ce spune baiatul ala in engleza? Eu unul nu. De fapt inteleg destul de putin ,ceea ce nu e deajuns. Eu nu fac propaganda nationalista ,dar e posibil nu peste multa vreme limba romana sa dispara din vocabularul zilnic al ...romanilor. Nu te supara pe mine ,nu e ceva personal ,doar ,m-a "zgariat" putin . Imi aduc aminte ca acum ceva ani am fost in Germania ,acolo nu vei auzi din gura neamtului alta limba decat cea germana . Asta nu inseamna ca nu stiu limba engleza ,ci doar nu vor sa o vorbeasca in tara lor . Sunt popoare care sunt facute sa reziste si sa domine ,ca popor ,iar altii sunt facuti sa fie adoptati sau exterminati de cei puternici. Hai ca m-am lungit prea mult .Imi cer scuze si inca odata thanks for the clip ...
 4. Va salut ,am cautat pe forum si nu am gasit ,sau poate nu am avut destula rabdare sa caut. Problema mea e urmatoare: Am un tanc mediu german de tier 5. Cu exceptia comandantului restul echipajului a ajuns la 100% ,deci pot sa le dau prima calificare . Ok ,numai comandantul are 93% si creste extrem de greu . Am inteles ca e bine sa califici tot echipajul toti odata. Brother in Arms am inteles ca ar fi prima calificare . Ei bine, cum fac cu acest comandant care acumuleaza experienta f.f.foarte greu . M-am uitat in dosarul sau si pentru a ajunge la 94% (in prezent am mai spus are 93%), deci ii trebuie aproximativ 10 batalii ! Nu inteleg ce se intampla,am gresit eu undeva? Ca sa glumesc putin, in acest ritm,probabil cad restul echipajului va ajunge la 200% ,comandantul intrun final va face si el ...100%. Imi poate explica cineva cum rezolv aceasta situatie ? Multumesc anticipat.
 5. Da,multumesc holyoldman pentru link . Deci din ce am citit acolo toti membri echipajului ,in acelasi timp ,trebuie sa aiba 100% Brother in arms ca skillul sa devina activ ,deci trebuie sa astept ca loaderul de 85% sa ajunga si el la 100%. Deci nu pot da alte skilluri celorlalti ,asta daca am inteles eu bine. Numai ca am o mare problema,cineva spunea aici ca loaderii mor de obicei destul de des si cum ajung cu ala de 85% la 100% in aceste conditii ? Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
 6. Am tanc sovietic KV3 tier 7 ,tot echipajul a terminat "camarazi de arme" mai putin unul dintre ei ,un incarcator are 85% ?!?! Habar nu am de ce ultimul are asa,deoarece toti au inceput in acelasi timp . In aceasta situatie pot trece cu ceilalti mai departe la urmatorul skill sau trebuie sa-l astept si pe ultimul sa faca 100%. Am inteles ca toti trebuie sa aiba 100% ca sa fie efectiv skillul. Ma intor inapoi la cel intarziat,e un bug ? Deoarece inainte de ultimul update al jocului imi aduc bine aminte ca toti aveau 95%. Acum dupa update toti au 100% mai putin ultimul 85%. Ciudat e ca si cum l-am angajat ieri pe soldatul incarcator . O alta intrebare,am vazut intr-o postare pe youtube un tanc de tier 3 are deja comandantul cu "al 7 simt" complet ,i se aprinde beculetul cand e spotat . La tier 3 ? Cum e posibil ? Cum a facut asta ?
 7. Tot la acest subiect "nedeslusit" eu am sa zice gold si vreu sa-i trasform in exeperienta libera ,cum fac ,care e paritatea ? Va multumesc. Eu am 1000 gold acum.
 8. Va salut ,sunt nou in joc ,am cautat dar nu am gasit .Ce reprezinta acele cercuri din jurul tancului in timpul jocului ? Primul e verde, cel mai aproape de tanc,apoi parca unul alb,si ultimul cel mai mare cred ca portocaliu.
×
×
 • Create New...