Jump to content

Gamezcdr

Membru Activ
 • Content Count

  54
 • Joined

Everything posted by Gamezcdr

 1. In Paypal nu se salveaza decat chitantele din ultimii 3 ani, daca cineva va fura contul ca sa-l recuperati aveti nevoie de aceste chitante, sfatul meu e sa le puneti bine ca nu se stie niciodata. Ele vin si pe mail dar sunt maniaci ca mine care fac periodic curatenie in casuta de mail (nu va recomand) si astfel se pierd. Am recuperat un cont datorita faptului ca am putut prezenta o chitanta pe Chrysler K, nu mai stiam mail, parola sau telefon.
 2. Mai ales de HEELL ma intereseaza din perspectiva istorica, am contribuit cu goldul necesar infiintarii lui dupa care unul cu gura mare a pus labuta pe conducere si s-a dus dreaku totul, exact ca la romani.
 3. In clanul pe care vineri l-am parasit mereu erau 1-2 care faceau referire la organul masculin in fiecare propozitie. Nu se discuta absolut nimic interesant numai tampenii...Intram pe TS asa de forma dar nu-mi puneam castile decat la detasamente. As intra pe TS daca ar fi discutii de oameni inteligenti.
 4. De ce toate clanurile cer prezenta obligatorie dupa o ora ? De ce nu doar ptr cei care participa la activitati ? Cand am fost ptr o vreme comandantul unui clan am schimbat regula si anume prezenta pe TS obligatorie doar ptr cei prezenti in echipa la fort/advance/clan wars.
 5. Atasez printscreen cu premiul primit la concursul intern al clanului la tier VI. 1000 gold - tier 6 2500 gold - tier 8 5000 gold - tier 10 (se va desfasura duminica asta).
 6. Locul 516 in clasamentul global....avem nevoie de voi sa mai crestem
 7. Up, a inceput Clan Wars va asteptam alaturi de noi.
 8. Daca vrei sa joci te primim, nu prea avem reguli naziste, nu te da nimeni afară. Un tier X cerem in schimb. https://eu.wargaming.net/clans/wot/500150425/
 9. Cristy vezi ca nu se poate trimite PM ptr ca ai profil de vizitator.
 10. Up...suntem activi pe timp de vara zilnic pe TS, Advance si fort de 8. Mai sunt 10 locuri, minim 1 tier X.
 11. Up, jucători cu minim 1 Tier X. Atmosfera relaxata, strategi care nu urlă, nu există nici un studiu care sa arate că dacă urli la jucători joacă mai bine:).
 12. Da, avem ce-ți trebuie ție:) https://eu.wargaming.net/clans/wot/500150425/ Îți stau la dispoziție daca ai întrebări.
 13. Gamezcdr

  1600wn8

  Hai la noi sa ne cresti media de WN8: http://eu.wargaming.net/clans/wot/500150425/
 14. HEELL te asteapta, jucam zilnic fort si advance: http://eu.wargaming.net/clans/wot/500150425/
 15. Hai că am intrat în primele 1.000 de clanuri. Așteptăm jucători cu Tier X ptr advance, activăm rezerve de ce vreți voi... 82 de jucători, mai avem locuri libere...
 16. 73 de jucători, va așteptăm în continuare.
 17. Un tanc exceptional, as zice de farmat WN8 ! Ma rog ma refer la de astia ca mine care au 1300, cu EMIL media se indreapta spre 2.000 constant.
 18. Urcam incet si sigur....Pentru un clan infiintat de 2 luni eu zic ca e bine....Va asteptam cu drag !
 19. Așteptăm noul sezon Clan Wars, până atunci jucam forturi la 6 și 8. Join now :))))
 20. Credeti ca acest perk are vreo importanta practica ? Il foloseste cineva ?
 21. 47 de membri...este loc berechet :)))
×
×
 • Create New...