Jump to content

Nazgul

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Nazgul

 • Rank
  Recrut

Profile Information

 • Clan
  -
 • Cont WoT
  DownPatrol
 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

543 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. intr-ul fel este bine sa faca chestia asta cu cheat-urile. Cel mai frustrant este can primesti ammo rack dupa ammo rack este imposibil daca joci corect sa dai doua ammo rack unul dupa altul de la acelas inamic. Chiar daca stii unde sa lovesti nu ai sanse 100% din prima lovitura sa dai ammo rack mai ales daca esti la distanta mare. AI primit ammo rack ai miscat tancul, ai schimbat pozitia etc. si a doua lovitura de la acelas inamic tot cu ammo rack. A patit-o de atatea ori in lupta si eu poate din intamplare am dat foc unui inamic sau i-am dat ammo rack. Mai este frustrant cand esti lovit
 4. Pentru ca binoclul il pot muta de pe un tanc pe altul fara sa ma coste 10 galbeni. Bine acuma sincer sa fiu nu am folosit pe nici un tanc Coated Optics.
 5. AM reusit sa fac misiunea, ma rog partea cu spotatul si cele 4000 HP dar binenteles m-a kilarit un Grille. Acuma trebuie sa imbunatatesc rezultatul ca sa imi deblochez misiunile de la T28 ( parca asta urmeaza dupa Stug). Intradevar trebuie harta corespunzatoare si noroc. Am facut misiunea cu WZ-ul nu am camuflaj 100% am 84% camuflaj pe echipaj si restul plasa, periscop si tancul vopsit.
 6. Multu de sfat. Am inteles ca ar trebui sa apas pe butonul de asistenta sau ceva de genul asta, problema este ca nu stiu care ar fi acela inafara de tasta T cu care marchezi tinta pentru artilerie.
 7. Ar fi interesant de vazut dar din pacate toate sunt PRIVATE.
 8. Salut prieteni tachisti Am o problema in terminarea cu onoruri misiunii LT-15 Campania STUG IV. Nu reusesc ca termin aceasta misiune, de 3 saptamani ma chinui cu ea si nu reusesc. Asadar va rog sa imi dati ceva sfaturi cum sa pot rezolva aceasta minsiune care ma chinuie de 3 saptamani. In garaj am urmatoarele tancuri usoare : - T 49 american tier 8 - WZ 132 Chinez tier 8 - T 54 ltwt rusesc tier 8 - T 37 american tier 6 Multumesc anticipat
×
×
 • Create New...