Jump to content

Danut Iulian

Membru Activ
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Danut Iulian

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  ANONIM
 • Cont WoT
  ANONIM

Recent Profile Visitors

873 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Nu mai am adresa de emil deci nu mai e de vanzare.
 7. Nume Clan: Deviza Fortelor Speciale De Elita [-DFE-] Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500074238/ Numar de jucatori: 21 Persoane de contact: Danutiulian ; Vladut_Corneschi ; Fox-Desert ; Captn_Astricks ; Lobolius Data infintarii clanului: 21/04/2016 Program de comunicare: TS Alte informatii referitoare la clan: Timp de doua luni nu am fost activ pe joc din probleme familiale si miau plecat jucatori din clan. Dar acuma e totu bine si
 8. http://eu.wargaming.net/clans/500074238/
 9. Batalii Istorice / Historical Battles Eu nu am mai intlnit asa ceva din 9.0. Am apucat sa fac doar o data acest mod de batalie.
 10. Sall Am si eu o problema la wot. Nu imi mai merge voce chatul dupa update (9.15). Dece? Si cum pot resolva. Sa stiti ca am dat restart la joc la claculator mam uitat cat de cat prin setari si tot nu imi dau seama ce are.
 11. Clanul [DFE] Deviza Fortelor Speciale De Elita te asteapta. http://eu.wargaming.net/clans/500074238/ Suntem un clan activ si suntem in cautare de jucatori noi. Te asteptam bucuros la noi.
 12. Clanul [DFE] Deviza Fortelor Speciale De Elita te asteapta. http://eu.wargaming.net/clans/500074238/ Suntem un clan activ si suntem in cautare de jucatori noi. Te asteptam bucuros la noi.
 13. Clanul [DFE] Deviza Fortelor Speciale De Elita te asteapta. http://eu.wargaming.net/clans/500074238/ Suntem un clan activ si suntem in cautare de jucatori noi. Te asteptam bucuros la noi.
 14. Clanul [DFE] Deviza Fortelor Speciale De Elita te asteapta. http://eu.wargaming.net/clans/500074238/ Suntem un clan activ si suntem in cautare de jucatori noi. Te asteptam bucuros la noi.
 15. Clanul [DFE] Deviza Fortelor Speciale De Elita te asteapta. http://eu.wargaming.net/clans/500074238/ Suntem un clan activ si suntem in cautare de jucatori noi. Te asteptam bucuros la noi.
×
×
 • Create New...