Jump to content

Shamepawn

Membru Activ
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

About Shamepawn

 • Rank
  Capitan

Profile Information

 • Clan
  No clan
 • Cont WoT
  Shamepawn

Recent Profile Visitors

855 profile views
 1. Numele clanului - VENIN Adresa - http://eu.wargaming....lans/500038687/ Membrii - 47 Persoane de contact - Shamepawn & Toranaga70 Data infintarii - 18.02.2014 Clanul utilizeaza Team Speck 3 (obligatoriu) Casual klan recruteaza jucatori pentru cresa si gradinita. Oferim pentru crestere asistenta la plutoane si echipa. Cei deosebiti primesc si functii in cadrul klanului. Cerem rabdare si decenta. Jucam de fun.
 2. Numele clanului - VENIN Adresa - http://eu.wargaming....lans/500038687/ Membrii - 66 Persoane de contact - Shamepawn & Toranaga70 Data infintarii - 18.02.2014 Clanul utilizeaza Team Speck 3 (obligatoriu)
 3. Shamepawn

  Ce sa cumpar?

  Daca vrei sa mergi pe linia de la francezi si sa crezti echipajul eu ti-as recomanda M41A1 Revalorize ca tanc premium.
 4. Adresa - http://eu.wargaming....lans/500038687/ Membrii - 61 Persoane de contact - Shamepawn Data infintarii - 18.02.2014 Clanul utilizeaza Team Speck 3 (obligatoriu) Casual Klan recruteaza jucatori pentru plutoane pentru formarea unei echipe de CW. Obligatoriu TS. Prezenta minim 2 zile pe saptamana.
 5. Daca erai indiferent nu atacai...dar se pare ca daca iti zice cineva adevarul pe care tu nu il suporti.. ....te deranjeaza maxim Concluzie ....nu mai te da cunoscator daca nu sti...pt ca cei care stiu iti vor da palme de cunoastere si tu o sa raspunzi cu flame... Nu ar trebui sa iti raspund pentru ca as fi off T. Dar o sa o fac. Nu ma atac este un drept la replica. Adevarul ...ce adevar??? Era parerea mea iar cineva nu a fost de acord. Nu stiam ca nu ai dreptul la o parere. Nu sunt cunoscator sunt posesor de acele tancuri din discutie. Eu ca jucator bun sau slab am spus de acele tancuri din discutie. Nu fac analiza unui tanc din statistici eu fac analiza unui tanc in joc. O analiza pe care pe mine nu m-a multumit. Restul e cancan. Scz pentru off T. Un drept la replica.
 6. Nu am precizat nicaieri ca as fi vreun mare jucator. Asta ti-ai imaginat tu cand te-ai umplut de spume. Tancurile se compara dupa stilul de joc, nu dupa cum sunt clasate de WG. Tu iti joci 50B-ul la fel ca pe IS7? Sunt ambele heavy, nu? Descrierea ta despre M41 90 caracterizeaza si CDC-ul ("un tanc fara armura, fara sa poata nimeri ceva din mers si sa traga de 3-4 ori de la distanta"). Ai precizat ca M41 ar fi un tanc fara depresie, cu toate ca are 8 grade. M41 90 este putin mai lent decat CDC, dar are terrain rezistance si top speed mult mai bune. Tunul exceleaza din orice punct de vedere si este net superior celui de pe CDC: gun handling mult mai bun, DPM mult mai bun (fara a lua in considerare ca are 102 pen pe HE-uri care daca sunt folosite corect pot face o diferenta majora). Zici ca M41 nu nimereste nimic, dar recomanzi CDC-ul care are un tun net inferior. Hmm... Poate nu stii sa faci lead la shoturi si te termina diferenta de shell velocity dintre cele 2 tancuri, chiar nu stiu ce sa cred. Ziceai ca M41 nu spoteaza, dar are view range mai bun decat CDC. Ah, si daca joci astfel de tancuri si te plangi ca iti iei module damage, inseamna ca le joci prost. Iar legat de asta pot adauga ca CDC e o tinta mult mai mare decat M41. Uite un site care le compara statsurile: http://tanks.gg/compare/amx-cdc?c=12.-1.-1&e=21.30.5&t=m-41-90-gf___5.30.21_9.-1.-1 Daca nu stii sau nu poti sa joci un tanc, nu inseamna ca este un tanc prost. E doar parerea ta, si nu as fi avut absolut nimic impotriva daca nu recomandai CDC-ul. PS. Le am pe ambele in garaj. Cred ca tu nu esti atent deloc. In prima faza m-am referit la Crommel B iar a doua parte la M 441 90. Nu esti atent si le incurci. Asta pe langa faptul ca la orice comm de pe forumurile astea tu esti mereu prezent cu analizarea jucatorilor de wot. Nu poate nimeni sa aiba o parere diferita ca hop si tu ...jucatorul asta are wn8 cutare. In toate discutiile tu analizezi altceva. Limiteaza-te la topic. Si mai multa atentie la discutii ca incurci subiectele. Si inca ceva amice esti inca un copil pe langa mine ca sa ma umplu de spume. Eu ti-am oferit argumente de ce consider un tanc prost tu inca nu. E ca la scoala ca sa intelegi.
×
×
 • Create New...