Jump to content

AHILLE

Membru Activ
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About AHILLE

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  DCNRO
 • Cont WoT
  raptori70

Recent Profile Visitors

519 profile views
 1. asa am patit eu de 2 ori si am facut cate 12 batali sa fiu sigur asta este dar nu cred ca am asteptata jumatate de ora ,o sa fac si cum zici tu sa vad ce iese .
 2. La Quest : la misiunea distruge 2 tancuri in minim 10 batali ,deci dupa ficare luta in care distrugi 2 tancuri astepti sa faca upgradul sau doar cand ai terminat toate cele 10 batalii ?
 3. Pentru mine este usor sa fac misiunea cu kill 2 tacuri inamice in min 10 batali dar cum am spus de 2 ori am rata misiunea nu stiam cu upgradul .Am jucat de toate ca nu am stiut la inceput ce si cum daca nu a explicat nimeni ce sa faci asta e .Deci sa inteleg ca trebuie sa joc numai la quest si stalingrad ?Eu am deabia 500 nu sunt asa de bun ca tine .
 4. Salut am ales si eu la Quest misiunea in care trebuie sa distrugi 2 inamici pe durata minim 10 batali pana aici toate ok .Am facut 12 batali sa fiu sigur ca nu sunt probleme dar surpriza cand am dat upgrade ciuciu - ai ratat misiunea .Eu cel putin cred ca este abureala nu mai inteleg nimic .
 5. Deci te loghezi pe pwnwin si atai logat in acelasi timp cat esti logat pe wot , astepti sa se faca update la scor , incepi o batalie dupa ce termini batalia schimbi servarul de joc la wot si ramai logat pe wot si astepti din nou sa se faca upgrade la scor si vezi cata ai ? asta nu prea inteleg .
 6. daca nu am primele 4 asa bune ce fac ma deloghez ? sau astept sa fac 4 batali bune una dupa alta si dupa ?
 7. Ds ar fi bine daca ar fi si optiunea limba romana.Omu din greseli invata asta este am dat upgrade pentru ca eu facusem misiunea de 5 ori si la ei nu aparea nimic .Mergem inainte nu mi se par midini imposibile cu ceva atentie i rabdare le faci.Succes.Oricum eutrag sa strang sa iau mediumul de tier 8 la US si vreau sa il am demult si acum am ocazia l
 8. Am inceput o misiune cea cu distruge 2 inamici in min 10 batali , dar am facut doar 5 din 10 si la ei nu imi arata nimic si am vrut sa vad cate am si am dat upgrade si am ratat misiunea ,dupa aceea am vazut mesajul de la ei ca au probleme cu upgradarea scorului .Asta este normal ar fi sa poti relua de unde ai ramas fara sa ceara bani .Doar este gresala lor , asta este fruntea sus si inainte .Pana nu rezolva problema nici nu mai fac alta misiune nu are rost sa ma chinui degeaba .
 9. Salut si multumesc pentru acest pont am intrat si eu sa vad ce o sa fac .Uite ca mai sunt si romani care nu se gandesc numai la ei . BRAVO recomand sa incercati si voi.
 10. Foarte bun modul are tot ce iti trebuie si este si legal , il recomand mai ales incepatorilor , buna treaba nu lua in seama vb rele ai facut treaba buna sper sa ii faci up de fiecare data . Va doresc sarbatori fericite.
 11. AHILLE

  Bonus Nou

  Multumesc frumos de bonus , va doresc sarbatori fericite.
×
×
 • Create New...