Jump to content

manu

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About manu

 • Rank
  Recrut
 1. Vesti bune pentru cei care transfera echipajele fara aur. La transferarea echipajului pe alt tanc de aceeasi clasa, fiecare membru pierde 10% experienta fara sa fie afectate procentele skill/perks-urilor, evident daca platesti cei 20.000 arginti necesari absolvirii Scolii regimentale(nivelul mediu).
 2. Am postat o aiureala, se pastreaza acelasi algoritm aplicat experientei, adica trebuie sa ai cel putin 80% din skill ca sa ramana ceva. Salutare si sa aveti spor!
 3. Multumesc inca o data pentru precizari. Am intarziat cu raspunsul din motive medicale. Din cele scrise mai sus, am obsevat ca la transferul echipajului pierdem 90% din ultimul skill. Dar daca facem o ,,smecherie''? De exemplu mutam echipajul atunci cand al III lea skill are 50%. Pierzand la transfer 90% din 50%, ramanem cu 45% skill-ul respectiv. Logic?
 4. Salut camarazi! Sunt incepator, evident captivat de joc, am ,,dat'' cam 2500 de lupte, echipajul meu are cate 2 skill-uri si cam 67% din al treilea. Veti rade de mine pentru ca nu am inteles pe deplin mecanismul insa vreau sa mut echipajul in cunostinta de cauza. 1.As vrea sa stiu sigur daca la transferul echipajului proportia se pastreaza, adica daca indiferent de numarul perk / skill-urilor, sa zicem 7, doar ultimul va fi afectat(penalizat). 2.Cate perk / skill-uri sunt permise in functie de specializare (comandant, incarcator, etc). 3. Daca penalitatea la transfer se poate acorda la alegere experientei sau skill-ului. Va multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...