Jump to content

eldexxo

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About eldexxo

 • Rank
  Recrut

Profile Information

 • Cont WoT
  eldexxo
 1. o zi buna, sper ca m-ati inteles.
 2. I-ai ginit tu pe astia de la wargaming, ai gasit reteta succesului. Tu faci prostioare prin joc si pt 10 euro la 2 luni ei fac pe nevazatorii. Saracii community managers or fi vrut sa te baneze permanent, dar le-a zis kislyi in persoana sa te crute, ca nu mai are cu ce sa ia de mancare la copilasi. Ori ai undeva in jur de 15 ani, ori ai ceva la capsor..
 3. Pentru cineva pentru care jocul asta nu e totul in viata, tu ai niste liste negre si niste datorii de platit...chestii importante. Nu stiu daca sesizezi ipocrizia.
 4. Ok, am inteles cu cine vorbesc. Eu m-am mirat cand am dat peste asemenea specimen si mi-am facut cont ca sa impartasesc uimirea mea...si aici am dat peste ta'su. Bafta in continuare.
 5. Adica fie ca esti sau nu in echipa cu ei, vei face tot posibilul sa pierzi meciul pentru tine si toti din echipa ta. Bai, da... e o treaba.. Poate nu sunt eu la curent cu evenimentele, dar nu stiu ce ar fi putut face oamenii astia ca sa provoace atata ranchiuna inutila. Cine, tipu ala? Recruteaza cartofi eterni din aia?
 6. Salut, Mi-am facut cont special pentru a posta un replay cu cel mai mizerabil user pe care mi-a fost dat sa-l intalnesc in vreun joc. Intamplator sau nu, este roman. Am urcat replay-ul aici pentru cine vrea sa se manjeasca cu mizerie umana pura: http://wotreplays.com/site/2758871#erlenberg-eldexxo-t-62a Povestea e asa: In echipa cu mine mai erau 2 romani: _HHH_ (arcan - grille 15) si airedin (cretinul in discutie - t-54 ltwt). Eu mor destul de repede si incep sa scrolez printre playeri. Dupa ce moare airedin incepe sa faca ping agresiv (pe la minutul 10:00) de vreo 50 de ori pe _HHH_. Imi inchipui ca ii reprosa ca sta la camp si trage de la distanta. (Intr-un grille 15 ! ce chestie !) La 8:55 incepe sa detalieze cu exactitate inamicilor pozitia tancurilor friendly. (Am atasat screens) Aparent avea o mare boala pe userul de la arcan, se vede si in chat. Cu ajutorul instructiunilor precise ale lui airedin se ajunge la 14 - 14. (desi ar fi fost easy win de mult, altfel). Jocul se termina cand _HHH_ e omorat de obj 263 inamic dupa ce capeaza la 100%. Tradatorul jegos ii raportase exact dupa ce casa sta si unde sa traga. De cand joc (orice) n-am vazut asemenea jigodie umana. Ce as putea face mai mult ca sa-si ia ban permanent? Thx.
×
×
 • Create New...