Jump to content

Viorel_Vio1as1

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Viorel_Vio1as1

 • Rank
  Recrut
 1. poti veni la noi daca inca nu ai gasit un clan, daca esti pe joc ia leg cu Vio1as1 sau Adytzu23b sau gdistaru (id de wot) sau spune id de joc
 2. si ca sa continui..daca tot e de distractie , si cum cei care au mai jucat stiu ca trebuie o constiiciozitate miliatara... se imbina cam greu cele 2 doua...ma rog om vedea cum evolueaza lucrurile.. eu mai mult de 216k jucatori nu am prea vazut..asta inseamna sa zicem 0,2 mil juc din 731 mil locuitori are Europa este putin si, si atunci lea picat serveru..
 3. ca la romani sa dam mai intii cu putin ca..t ca tot e gratis....
 4. Am citit si eu cam tot topicu care este in adevar unull de interes. Sunt de acord ca asa-zisele calcule sunt facute de server, si sunt greu de spart dar timpul in care ele ajung la sever ? il cronometreaza cineva ?? trag in tanc si in secunda 2 tancu dispare si glonutu mi se duce in aer.... Ma rog sa zicem ca o fi eroare de net .. greu de dovedit..vinovatul, adica WOT, sau jucatorul respectiv sau netu meu, Ce mi se pare extrem de nasol la acest joc este ca nu are o istorie...adica jucatorul X in data de y a jucat z lupte a achizitionat t tunuri a cheltuit atita experienta pe componentele astea , a trecut din clanu AAAA in clanu BBB, a acumulat atita experienta etc. de ce as baga bani in ceva ce poate dispare precum apare.. ? pt cei care au jucat si alte jocuri.. stiu la ce ma refer..tia iesit un jucator din clan stai sa iti strofoci mintea sa vezi cine a iesit ca nu mai iese la nr... la ce sa bag bani ? poti intra de pe orice calculator cu id tau... adica practic conturile sunt transmisibile... ca sa nu mai vb de win rate cum am mai si vazut anterior baga premiu sa cresc win rate.. inca odata de ce as baga bani.. de distractie merge..dar mai departe eu unul nu as ajunge..
 5. Kv1s tank heavy de level 6 puteti pune alt tank heavy de tier 6 linga el si spune ca e mai bun ? Apoi discutia privind hellcat , si altele de tier 6 (td,medium,light ) este cu totul alta, dupa mine depinde de tipul de jucator daca prefera heavy sau light ,medium td , intradevar un hellcat poate (sau nu) face fata la kv1s depinde de jucator de conexiunea de internet, de dotarile calculatorului, si in ultimul rind de abilitatile jucatorului.
 6. Clanul Legionarii-Romaniei recruteaza jucatori activi cu virsta peste 17 ani,microfon si raidcall. Suntem o echipa in formare si speram sa ajungem departe. Antrenamente , Plutoane, Echipe si Clan Wars puteti sa jucati la noi in clan. Pentru clan wars doar daca aveti tancurile de nivel corespunzator. Doritorii rog sa posteze aici, sau sa ma contacteze pe Wot :Vio1as1
×
×
 • Create New...