Jump to content

ANDI_B

Content Creator
 • Content Count

  463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

2 Followers

About ANDI_B

 • Rank
  Colonel
 • Birthday 06/18/1997

Profile Information

 • Clan
  MEME
 • Cont WoT
  Napolitana
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,661 profile views
 1. Felicitări clanului DACUS că are wr mai mare față de BADD atunci.
 2. A venit Boika ala sa se laude si aici ca a luat cele mai multe tancuri cu un clan romanesc intr-o campanie?
 3. Taci ma saracule ca eu te-am bagat in Mim Si te-ai duce pentru 10k gold ca te stiu bine. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ️ WheelChairOUT️ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Apropo! "DACUS are tancuri ca joaca unii din WBZ ." Daca asta e singurul lucru pe care il poti spune la orice argument esti un spart si nu ai dreptul la opinie. PUNCT
 4. Singurele garnituri ce circula in Drumul Taberei sunt alea cu sobolani.
 5. Primul SS este de la cineva ce face stream si nu are moduri instalate, la fel ca mine. Este o eroare ce apare aparent cand deschizi wot-ul pentru prima data dupa instalare. Dar tu esti cel ce se pricepe la IT nu eu...
 6. SS de la 2 persoane diferite. Primul SS persoana respectiva face si stream al doilea este de la mine. Plus: link de la Aslain http://aslain.com/index.php?/topic/11611-is-this-normal/ Mai fac rost de capturi?
 7. Asa apare la toti, uita-te si la tine. Plus! Apare: MODS NOT FOUND
 8. Haoleu praleo dar agramat mai esti. Pai cand postezi asemenea lucru normal ca induce in a cere bani. BTW daca esti asa de bogat plateste pe cineva sa iti farmeze statisticile alea de cacao macar asa sa iti permiti si tu sa te iei de jucatorii slabi. RUPTULE
 9. Cum sa faci pe altii saraci si terminati cand tu cereai bani pe Wotromania si esti un reroll de 1900 wn8? Nu te mai fa de cacao pe aici ca esti un spart pe joc, nu poti atinge nici jumatate din DPG-ul necesar pe tancurile de tier X si sa nu uitam ca faci TRYHARD MAXIM pentru un DPG de tier 9.
 10. Baaaaaaaaaa! Nu mai deranjati forumul asta ca toti intra pe alte topic-uri in loc de ala unde pot sa imi vand contul linistit.
 11. Bbeleaua ai reușit sa strangi 8 lei ăia pentru zilele premium? Că cereai pe FB bani acum câteva zile. Facem un GoFoundMe intitulat: Ajutați-l pe Bbeleaua să își mențină caracterul comunist pe forum și să își cumpere și el o juma de zi premium.
 12. Pierzi mai mult dmg fata de unul automat, asta daca nu o arzi pe script.
 13. Extinctor din ala... Cine joaca cu extinctor manual tier X? Continuati sa jucati asa si numai la 30% la advance-uri o sa ramaneti plus comentariile pe forum.
 14. Tu in primul rand trebuie sa joci si dupa facem concluzia cu privire la jucatorul care este mai slab :)))))))))))))))))
 15. Te inteleg, si pe mine jucatorii unicum ma fac sa vomit
×
×
 • Create New...