Jump to content

NiseriuS

Membru Activ
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Days Won

  3

About NiseriuS

 • Rank
  Soldat

Contact Methods

 • Website URL
  https://goo.gl/bEhon9

Profile Information

 • Clan
  -
 • Cont WoT
  NS
 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,276 profile views
 1. Romani in tank ../World_of_Tanks/mods/X.Y.Z/RomaniansInside.wotmod unde X.Y.Z este versiunea actuala a jocului (ex. 1.4.0.1)
 2. stiu ca este internetul plin de pachete de moduri cu diferite variante de XVM si optiuni, daca vreti puteti incerca si acest XVM personalizat (.rar fara optiuni de ales). nu uitati sa faceti un backup.
 3. @Aleex Armanu daca este folositor link-ul asta pot face update cu cei pe care ii adaugi la lista ta (useri twitch). https://niserius.github.io/streameri_ro/
 4. link-ul postat de @Nicu Iosif era pentru youtube: 6. Terrible_driving [Lgend] https://youtu.be/S6qjkJREjgU l-ai actualizat pentru twitch: 6. Terrible_driving [LGEND] https://www.twitch.tv/terible_driving dar ai ratat un "r" din "terrible_driving"
 5. pt. 1.0.1.1 (imi arata textul in engleza fara sa mai setez ceva la el - daca vrei sa iti arate in romana trebuie sa editezi fisierele .xml din /configs) tv.protanki.infopanel
 6. nu se da ban pt. ca joci de pe alt ip. chiar si acasa, daca schimbi firma de la care ai internet automat iti da un ip real din cele pe care le au ei. la fel este si daca joaca altcineva pe contul tau de pe calculatorul lui. problema explicata de Beleaua este ca acea persoana care a jucat pe contul lui folosea cheat-uri instalate pe calculatorul de pe care a jucat. discutia pe tema acestui ban este inutila si este intretinuta pt. amuzamentul unora. daca ii va fi deblocat contul va juca pe el, daca nu isi face altul daca vrea sa mai joace. pt. orice jucator care a luat ban temporar (pe drept sau nedrept - wg a zis clar ca nu comenteaza/explica) solutia e simpla: re-instal win si re-instal joc. daca esti sigur ca poti curata tot ce este legat de wg-wot in registri si localuser data atunci re-instalezi doar jocul. *** SI TE TII DEPARTE DE ORICE FEL DE MOD, chiar si cele legale. bafta la joc.
 7. cineva mai sus intreba daca se poate trimite ce cumperi catre un alt cont diferit de cel cu care te-ai inregistrat pe pwnwin la WoT. functioneaza. trebuie doar sa verifice la gifts si nu e nevoie sa fie inregistrat pe pwnwin. a durat 2 zile pana a ajuns.
 8. am vrut sa postez in Off-topic, dar s-a inchis... acum vreo 2 ani, cand inca era comun chat-ul de pe joc, un roman a scris altui roman din echipa adversa ca il raporteaza pe WoT Romania si o sa aiba contul banat!!! am zis ca UAU, avem wot romania??? cu asa putere? si am cautat forumul sa fiu si eu parte din wot romania. oricat am fost de entuziasmat sa gasesc aceasta comunitate, de ceva timp (ca sa nu zic de cand m-am inregistrat), aici este doar un alt camp de lupta, in acelasi fel cum acel roman il raporta pe al doilea, nu conteaza motivul. este mai usor sa te injuri si sa te certi cu cineva care te intelege in limba ta. am inteles de la inceput ca acest forum nu este afiliat la Wargaming, dar chiar si asa m-am gandit ca o comunitate poate evolua in timp, doar ca dupa acest timp am ajuns la concluzia, personala si supusa greselii, ca acesta este un "spatiu" in care jucatorii se pot certa intre ei mai mult decat o pot face in joc, iar cei care sunt prezenti aici, chiar daca sunt importanti pentru clanul/grupul lor de jucatori de WoT, nu reprezinta comunitatea jucatorilor romani, doar grupul lor, in cel mai bun caz. Rivalitatea si dorinta de a demonstra ca esti cel mai bun dintre ai tai e ceva natural, dar lipsa de respect din partea celor care se considera mai "buni" fata de cei mai "slabi" predomina, si in loc sa isi dovedeasca, chiar daca nu este nevoie, superioritatea in joc (pana si o banala harta de antrenament este de ajuns), e mai usor sa se "faca din vorbe". Ar fi deplasat sa cred ca acest post schimba ceva in mentalitatea jucatorilor romani inregistrati aici, sau in comportamentul lor, cu toate astea nimic nu ma opreste sa sper. Sa va fie bine si sa aveti winrate de 75%, cel putin...
 9. dezarhiveaza si copie voiceoverRO.wotmod in directorul principal al jocului /mods/0.9.21.0.3 cand se schimba versiunea jocului copie in /mods/X.X.XX..... versiunea noua. nu uita sa schimbi de la setarile de sunet pe "Standard" la "Mesaje vocale in lupta": imagine voiceoverRO.rar
 10. Settings / Sound "Voice messages in battle" - selectezi "Standard", daca il ai setat pe "Commander" iti vorbeste in limba lui.
 11. era vorba de mihaituri, ca are 69 de ani, ce a spus Gabi1985 este adevarat
 12. am fost in aceiasi situatie. mi-a iesit din joc in timpul unei batalii pe hallowen mod (probabil din cauza unuia din modurile mele). la reconectare am avut mesajul ala o zi intreaga. am facut ticket la wargaming de pe pagina oficiala in care am descris ce s-a intamplat si dupa 24 de ore s-a rezolvat.
 13. echipaj romanesc.rar 0.9.17.1, nu cred ca vor fi probleme pt. 0.9.18.etc
×
×
 • Create New...