Jump to content

Ampt2015

Membru Activ
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Ampt2015

 1. Înainte pentru trei astfel de postări acordai șase warn-uri, acum când nu mai împarți "dreptatea" pe forum, să vii cu astfel de formulări, ești mai de blamat decât toți "condamnații" tăi. Pentru un moderator (R), unde R înseamnă în rezervă, este chiar trist, dar mai ales, penibil. Și când mă gândesc cât de implicat și autoritar erai, tăiai în carne vie, nu alta! Dar ce trebuie să faci când nu mai corespunzi..., "să-ți ridici necontenit nivelul!"
 2. Ampt2015

  Printuri din joc

  SU-100M1 în acțiune.
 3. Ampt2015

  Printuri din joc

  Eterna și fascinanta echipă de dimineață.
 4. Ampt2015

  Printuri din joc

  Când artileria inamică face totuși diferența (recunosc că ultimele 5 lovituri le-am tras cu muniție gold, împotriva tancurilor cu blindaj mai "nesimțit": VK 30.01 H, Matilda și AMX40).
 5. @Wizzmann: Observ cu mare plăcere că ești foarte bine informat despre cum era odată pe la Secu..., nu te mai întreb și altceva pentru că oricum după Revolutie toti am fost disidenți. P.S Nu stau să fac poliția cuvintelor pe forum, dar sincer o minimă cunoaștere a gramaticii limbii române în care te exprimi zi de zi, chiar nu strică niciodată. Altfel cât de curând, nu o să mai fim în stare nici în limba maternă să ne mai exprimăm. Sau poate colegul este vreun imigrant venit de departe pe la noi și atunci îmi cer scuze anticipat. P.S Nu am avut nici cea mai mică intenție de a face vreun flame pe aici, dar dacă este așa, atunci aștept politicos warn-ul promis!
 6. Păcat că nu mai ai cum să treci pe la școală...
 7. Foarte nobil primul țel..., iar de al doilea ar trebui să ții chiar tu cont, atunci când stai pe forum și îți răpești din timpul pe care ar trebui să îl aloci familiei! Despre al treilea nu mai zic nimic, toti suntem buni să dăm altora sfaturi, de care în general nu prea ținem cont atunci când este vorba despre propria noastră persoană. Alles Gute, meine Herren!
 8. Al cincilea TD din garaj cu 2 Însemne de Excelenţă aplicate, sovieticul SU-100! P.S Ca să nu se supere, a primit şi chinezul WZ-131G FT o steluţă!
 9. Ampt2015

  Printuri din joc

  Chiar aşa să fie?!
 10. Dacă nu eşti prea pretenţios, aşa este frumos şi acasă în baie!
 11. De jucat am înţeles că nu mai joci, dar ce îţi mai place bârfa şi şuşaneaua!
 12. Pentru aceste principii ţi-am dat "Upvote"... P.S Şi ne mai mirăm de ce este prin societatea românească, dacă un banal joc naşte atâtea discuţii! Un lucru este cert: suntem mai latini, decât latinii...!
 13. Stai liniştit Emil, că dacă aveai WN8-ul sub 1000, aşa ca mine de exemplu, nu mai stârneai niciun fel de patimă! Când eşti bun trezeşti involuntar şi invidia altora, aşa că nu ai ce face şi trebuie să-ţi asumi lucrul acesta.
 14. Ampt2015

  Printuri din joc

  Al doilea Însemn de Excelenţă proaspăt aplicat pe ţeava tunului de pe Jagdpanzer IV!
 15. Vă doresc un an 2018 cât mai liniştit, echilibrat pe toate planurile şi dacă se poate, cât mai fericit! Petrecere frumoasă de Revelion, indiferent unde aţi ales să-l petreceţi! La Mulţi Ani! P.S De mesajele tradiţionale are grijă mesageria telefonului...
 16. La o medie de aproximativ 70 de partide jucate pe zi, poate că este totuşi vreun bot.
 17. Are el tier X, ...are, IS-7 la loc de cinste în garaj!
 18. "E pur si muove"...! P.S La a doua luptă a venit si Ace-ul!
 19. Eu m-am distrat ieri cu TD-ul chinezesc de tier VI, în varianta lui stoc, cu acelaşi comandant, femeie bine antrenată cu cele 3 skill+uri din dotare, lângă care am introdus trei chinezi mai începători. Blindaj de carton, cred că până şi cu Nashorn-ul am reuşit să blochez câteva lovituri, tun decent, penetrare foarte buna pentru nivelul lui. Mai luptăm şi astăzi cu el, să vedem ce poate până la urmă.
 20. Citind postarea ta, nu mi-a venit în minte decât un titlu de film: "Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte"!
×
×
 • Create New...