Jump to content

2good4WoT

Membru Activ
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About 2good4WoT

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  None
 • Cont WoT
  ...none...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1.2.0.1 PACHET MODURI SEPARATE AutoAim+ (legit version) AutoEchip Statistica generala HangarTools (statistica tancuri in garaj) Hit Log Indicator de penetrare NO FOG Player Stats (NO XVM) Repair Sansa de castig SpotMessenger Target Direction Timp de strangere a tintei. WN 8 Zoom (last snipe zoom remember) DOWNLOAD: separate mods.rar
 2. Exista in ASLAIN, deci descarca de acolo Pack-ul si al vei gasi. (eng version)
 3. LEGAL PACK (gasit pe net) Descrierea pack-ului se gaseste an interior Download: 1.2.0.2 LEGAL.rar Download:
 4. O prostie, NU EXISTA TINTA INTERZISA, sunt numai adausuri VIZUALE, nu aduc nimic in avantaj chiar daca are indicator de penetrare (cifre), tinta standard are indicator de penetrare si ea (culori).
 5. NU este chat, chiar daca multi considera asta ca si multe alte moduri, de exemplu Fog Remover, poti vedea pe site oficial WOT Mod portal - World of Tanks de exemplu ASLAIN care are o groaza de moduri care multi le considera chat...dar fiind legale.
 6. Colectie de moduri separate, puteti acum sa alegeti in baza necesitatilor voastre. Player Stats. (NO XVM) ...statistica a jucatorilor... Download: Plyer_Stats.rar Statistica Generala YK Download: Statas YK.rar Hit Log. Download:Hit Log.rar Hangar Tools. Statistica pe tancuri in hangar. Download: HangarTools.rar Tinta cu INDICATOR de penetrare. Download:Tinta+indPen.rar WinChance. Sansa de castig. Download:WinChance.rar WN8+ . Download:WN8+.rar MarksOnGun. Rating pentru urmatoar
 7. GASIT PE NET. 0.9.22.0 Pack: -Player Stats (no XVM) -Tanks Stats (statistica pe tancuri) -General Stats -Hit Log -Dmg Log - VN8 ...and more.. DOWNLOAD: LEGAL 9.22.0.rar
 8. Defenderul windowsului este o gluma, nu este prea bun, eu am probat cu KASPERSKY si totul este OK.
 9. UPDATE.....Noua versiune....UNU punct UNU
 10. Nu va agitati, exista alt bug de care nu spune nimeni, de la 9.19.2 multi au avut surpriza sa traga chiar din 20 m in inamic si proiectilul sa treca prin tanc fara nici un efect.
 11. Deci a cunoste nu inseamna si a face...CUNOSTE INAMICUL, regula de baza, sa sti cu ce te confrunti... Si apropo, chiar ca sunteti CANCERUL, cei care doar acuza complet fara motiv...daca ti un cutit in mana asta nu inseamna ca esti un criminal.
 12. Normal, se cheama AIMBOT..sunt multe, SHEITAN, OGRE, AIWA etc, daca te pricepi la rusa si intri pe 4chat, o sa inebunesti ce este acolo.
 13. Gasit pe net, sper sa va placa. Pack-ul contine moduri LEGALE. Installerul are optiuni de instalare a modurilor, puteti face orice configuratie doriti. UPDATE Download: 9.19.2 Pack LEGAL1.1.rar
 14. VREI SA DEVI UNICUM ... FA-O ... din cate am inteles, de la ci ce folosesc site-ul sunt extrem de seriosi...si nici nu iti imaginezi cati jucatori folosesc acest site ... realitatea dura.
×
×
 • Create New...