Sari la conținut

2good4WoT

Membru Activ
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre 2good4WoT

 • Rang
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  None
 • Cont WoT
  ...none...

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1.2.0.1 PACHET MODURI SEPARATE AutoAim+ (legit version) AutoEchip Statistica generala HangarTools (statistica tancuri in garaj) Hit Log Indicator de penetrare NO FOG Player Stats (NO XVM) Repair Sansa de castig SpotMessenger Target Direction Timp de strangere a tintei. WN 8 Zoom (last snipe zoom remember) DOWNLOAD: separate mods.rar
 2. 2good4WoT

  info panel 1.0.1.1

  Exista in ASLAIN, deci descarca de acolo Pack-ul si al vei gasi. (eng version)
 3. 2good4WoT

  1.2.0.2 LEGAL PACK

  LEGAL PACK (gasit pe net) Descrierea pack-ului se gaseste an interior Download: 1.2.0.2 LEGAL.rar Download:
 4. 2good4WoT

  ma ajuta cineva

  O prostie, NU EXISTA TINTA INTERZISA, sunt numai adausuri VIZUALE, nu aduc nimic in avantaj chiar daca are indicator de penetrare (cifre), tinta standard are indicator de penetrare si ea (culori).
 5. 2good4WoT

  Colectie MODURI SEPARATE [0.9.22.0.1]

  NU este chat, chiar daca multi considera asta ca si multe alte moduri, de exemplu Fog Remover, poti vedea pe site oficial WOT Mod portal - World of Tanks de exemplu ASLAIN care are o groaza de moduri care multi le considera chat...dar fiind legale.
 6. 2good4WoT

  Colectie MODURI SEPARATE [0.9.22.0.1]

  BA DA.. 69 din 96 ...
 7. Colectie de moduri separate, puteti acum sa alegeti in baza necesitatilor voastre. Player Stats. (NO XVM) ...statistica a jucatorilor... Download: Plyer_Stats.rar Statistica Generala YK Download: Statas YK.rar Hit Log. Download:Hit Log.rar Hangar Tools. Statistica pe tancuri in hangar. Download: HangarTools.rar Tinta cu INDICATOR de penetrare. Download:Tinta+indPen.rar WinChance. Sansa de castig. Download:WinChance.rar WN8+ . Download:WN8+.rar MarksOnGun. Rating pentru urmatoarea stea pe tun. Download:MarksOnGun.rar DamegePannel. Download:DamegePannel.rar SpotIndicator. Download:SpotIndicator.rar Icons Tanks Mini. Download:IconsTanksMini.rar Icons Echipament. DownloadIcons_ecquipment.rar Icons Premium Tanks. Download:Icons_Prem.rar Zoom Out + auto echip. Download:Zoom+ae.rar
 8. 2good4WoT

  HOT-LEGAL PACK [ 0.9.22.0 ]

  GASIT PE NET. 0.9.22.0 Pack: -Player Stats (no XVM) -Tanks Stats (statistica pe tancuri) -General Stats -Hit Log -Dmg Log - VN8 ...and more.. DOWNLOAD: LEGAL 9.22.0.rar
 9. 2good4WoT

  [0.9.19.0.2] moduri PACK

  Defenderul windowsului este o gluma, nu este prea bun, eu am probat cu KASPERSKY si totul este OK.
 10. 2good4WoT

  [0.9.19.0.2] moduri PACK

  UPDATE.....Noua versiune....UNU punct UNU
 11. 2good4WoT

  "Ilegal" Adevar sau Minciuna.

  Nu va agitati, exista alt bug de care nu spune nimeni, de la 9.19.2 multi au avut surpriza sa traga chiar din 20 m in inamic si proiectilul sa treca prin tanc fara nici un efect.
 12. 2good4WoT

  mod wot cu plata

  Deci a cunoste nu inseamna si a face...CUNOSTE INAMICUL, regula de baza, sa sti cu ce te confrunti... Si apropo, chiar ca sunteti CANCERUL, cei care doar acuza complet fara motiv...daca ti un cutit in mana asta nu inseamna ca esti un criminal.
 13. 2good4WoT

  mod wot cu plata

  Normal, se cheama AIMBOT..sunt multe, SHEITAN, OGRE, AIWA etc, daca te pricepi la rusa si intri pe 4chat, o sa inebunesti ce este acolo.
 14. 2good4WoT

  [0.9.19.0.2] moduri PACK

  Gasit pe net, sper sa va placa. Pack-ul contine moduri LEGALE. Installerul are optiuni de instalare a modurilor, puteti face orice configuratie doriti. UPDATE Download: 9.19.2 Pack LEGAL1.1.rar
 15. 2good4WoT

  ILEGAL MODS FAKE STORY

  VREI SA DEVI UNICUM ... FA-O ... din cate am inteles, de la ci ce folosesc site-ul sunt extrem de seriosi...si nici nu iti imaginezi cati jucatori folosesc acest site ... realitatea dura.
×