Jump to content

DacucelRau

Membru Activ
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About DacucelRau

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  HOPES
 • Cont WoT
  DacucelRau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Concurs in zilele ce urmeaza: 30prem days+1k gold, 3 castigatori a 1k gold + Skin Special. Concursul va avea loc zilele ce urmeaza: http://www.twitch.tv/Dacucelrau Pt. participare vizionati streamul pt. a aduna puncte Mausi cu care veti intra in concurs si nu uitati sa intrati pe serverul discord!
 2. Concurs in zilele ce urmeaza: 30prem days+1k gold, 3 castigatori a 1k gold + Skin Special. Concursul va avea loc zilele ce urmeaza:
 3. Cdc are soft stats aim cam 3 secunde :)) 2.2 povesti pt. copii
 4. Nu te inteleg cum faci overclock fara racire pe apa/ hydrogen macar sa poti face overcloaking la frecvente sa fie simtita difetenta. Overcloakingul recomandat dau cel din bios iti duce si coolerul stock.
 5. In primul rand trebuie sa ai multe tancuri si bulan ca si cei cu wn mai mic pot da 10k dmg am vazut cu ochii mei chiar de multe ori. Sincer m-as bucura sa aiba 260 toti si daca il au inseamna ca sa chinuit sa-l faca. Cat despre partea de report de la WG nota 1 pt. ei. Am experimentat si eu cateva reporturi: 1. Am primit ban pe joc o zii chiar in ziua sferturilor de finala cu premii echipamente, reporturi da-te de jucatori asa in voie daca se poate. Am pierdut la masa verde felicitari tomatelor pt. reporturi:)) 2. Report pt. ca mi-a omorat tovarășu de pluton inclusiv pe
 6. In primul rand intr-un clan trebuie sa existe respect de la cel mai bun pana la cei nou veniti. In legătură cu echipele mi se pare normal ca jucătorii care au 5-6 meciuri impreuna in meciuri oficiale sa aiba prioritate deoarece se cunosc isi cunosc slabiciunile iar cei nou veniti daca se dovedesc ca au nivelul necesar sa fie bagati si ei la meciurile oficiale. Oriunde exista perioada de proba interviu iar daca au trecut-o il pui in echipa sa joace. Diferente intre echipe: echipa unu si echipa 2 trebuie sa fie aproape egale ca forta si chiar echipa 3 daca ai jucatori activi. Niciodat
 7. Poi nu e greu sa farmezi 3 MoE, DAR trebuie echipat tancul cu viewrange maxim orice spotting dmg te ajuta enorm+ ratie, munitie premiu la greu pe unele tancuri si da trebuie jucat agresiv cand iti permite jocu. Exemplu la IS-6 3500 combinat(dmg+spot) nu mi se pare putin de facut in fiecare meci. Bafta
 8. Unii cred ca daca a spotat tancurile inamice a si castigat xp si jocu :)). Dupa cum stiti de multe ori facem spotul exceptional si tot echipa noastra moare, in momentul ala ma amuz de nu mai pot. Adica tot ce trebuie sa faci ii sa stai cat mai departe si sa tragi :))
 9. Le da-ti prea multa importanta unora. Nu-i de mirare de ce injura pe toti din orice. La trolii astia ignore sau nu le acorzi atentie ii doare mai mult decat daca zici ceva
 10. Am reusit sa i-au al 3 lea Mark de Excelenta pe IS-6 cu toate ca jocu a fost împotriva mea 95% in cap :))
 11. Awa de cand sa bagat CW 2 nu am mai jucat serios cw si de cand sa desfiintat Lgend. Adica are rost :)) influenta pt. CW? Adica poftim ? Sa joc o zii la stronhold pt. 100 aur :)) Aceasta daca intrii pe teritoriu.
 12. Logic ca are rost sa tragi cu HESH pt. ca dai one shoot la 1850, diferenta e ca trebuie sa ochesti + noroc. Indiferent daca joci cu HE /HESH tancul e troll daca tie prea lene sa ochesti le dai in tun direct :))
×
×
 • Create New...