Jump to content

Mr_BamBam

Membru Activ
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Mr_BamBam

 • Rank
  Soldat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mr_BamBam

  IT/PC

  Bula de astazi: Jocul World of Tanks este "alimentat" de un motor grafic dezvoltat chiar de wargaming, in hainele companiei BigWorld. Engine-ul se situeaza in categoria superioara fata de majoritatea celor existente pe piata de online-multiplayer, la ora actuala. Problema este ca, desi prezinta o calitate vizuala foarte buna optimizarea este cel mult mediocra. Astfel "cursivitatea" derularii secventelor grafice este foarte sinusoidala avand diferente de fps de peste 50% (adica de la 130 fps te trezesti in 60 si invers). Ce este bine - jocul poate fi rulat chiar si pe PC-uri "antice" sau laptop-uri cu placi grafice slabe sau chiar on-board. Asa ca daca va ganditi sa investiti intr-un PC de gaming cu punct de referinta WOT investitia va fi foarte mica, mai ales ca jocul la calitate maxima impiedica foarte mult performanta jucatorului profesionist.
 2. Ai cumparat super PC-ul pentru a juca "jocuri pe grafici mari" ? Spune-ne configuratia macar...
 3. Mr_BamBam

  IT/PC

  Pentru colegii tanchisti, ofer "Sfaturi pentru achizitie harware, solutii la problemele hardware". CHIAR SI HARDWARE la preturi pentru prieteni de joaca Primul sfat: De regula intotdeauna "iese mai bine" pe bucati", dar intotdeauna conteaza ce bucati combini si de unde iei bucatile !!!
 4. Imi plac meciurile "inedite" din week-end. Iei coasa si incepi sa seceri tomate si galbiori :)))) si creste WN, dar intr-adevar exista pericolul sa nu reusesti sa faci WR. insa distractia de spart tomate si galbiori... nepretuita .
×
×
 • Create New...