Jump to content

Catalin.

Super Moderator
 • Content Count

  1,969
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  149

About Catalin.

 • Rank
  Super Moderator
 • Birthday 05/03/1986

Profile Information

 • Clan
  N_AM
 • Cont WoT
  Darkage_
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

9,771 profile views
 1. Topic inchis. Din cate stiu ( daca nu s-a schimbat ceva regulament intre timp) promovarea altor canale TS este interzisa.
 2. Salutare si bine ai venit pe forum ! Eu inteleg ca tu crezi ca sunt multi codati in joc deoarece stiu si eu ( ca toata lumea de altfel) ca sunt multi cheater-i in joc. Totusi, poate nu sunt chiar atat de multi precum gandesti. Statistica contului tau spune ca ai aprox. 18530 de lupte, cu o rata de castig de 45.84% si cu un WN8 de 312.62 . De aici rezulta ca nu controlezi mecanica jocului, campul vizual al fiecarui tanc ( view range ), indicele de camuflaj al fiecarui tanc/clasa de tancuri, in miscare, in stationare sau cand estee ascuns dupa un tufis mare/mic/ 2 tufisuri. De asemenea, nu cred ca stapanesti partea de imbunatari a fiecarui tanc: skill-uri echipaj, imbunatatiri cu echipamente suplimentare adecvate, ratii alimentare, folosirea munitiei corespunzatoare in timpul meciului..etc. Te rog sa iei ceea ce am scris mai sus ca pe un sfat sau ca pe o constatare, nu ca pe o jignire .
 3. Felicitari 69darkdemon! Ai reusit sa dai un reply la un post vechi de 3 ani si sa reinvii topicul doar pentru a spama. Pentru asta primesti un punct warn. Rwk, un punct warn pentru off-topic si flame. Bbeleaua, un punct warn pentru off-topic si flame. Gabi1985, un punct warn pentru off-topic si flame. Topic inchis pentru a evita continuarea off-topicului si a discutiilor in contradictoriu. Emil il poate redeschide singur cand/daca va reveni.
 4. Topic inchis ! Va rog incetati cu cearta pe forum. O puteti face in privat.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Multumesc ca m-ai luminat si ca m-ai facut sa-mi dau seama cat de incapabil sunt sa imi fac treaba si e nevoie sa vina Rares sa curete dupa mine ! Nici eu nu stiu de ce mai am functia, ca ai dreptate, la misto nu ma intrece nimeni.. P.S.: chiar...de multe ori nici nu ma spal pe maini dimineata, nici pe parcursul zilei si, uneori, cu saptamanile.
 7. Multumim de intrebare, binisor ! Vii cu ceva concret sau nu ?
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. "Liderul suprem" , " Kim din Carpati"..sau cum ii mai spuneti voi lui Zamolxis are un merit si o calitate ce-i apartine ..pe langa tot muntele de defecte pe care i-l imputati : cand a inceput sa faca gura pe aici avea un clan de vreo 800 WN8. Acum are un clan de 2003 WN8 . Eu cred ca ceva-ceva stie el sa faca, sa vorbeasca, sa ... nu stiu. Evolutia clanului sau e clara si eu cred ca are o mare implicare in aceasta evolutie. Si eu sunt ultimul care ii ia apararea pe forum.
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×
×
 • Create New...