Jump to content

Catalin.

Super Moderator
 • Content Count

  1,969
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  149

7 Followers

About Catalin.

 • Rank
  Super Moderator
 • Birthday 05/03/1986

Profile Information

 • Clan
  N_AM
 • Cont WoT
  Darkage_
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

10,562 profile views
 1. Topic inchis. Din cate stiu ( daca nu s-a schimbat ceva regulament intre timp) promovarea altor canale TS este interzisa.
 2. Salutare si bine ai venit pe forum ! Eu inteleg ca tu crezi ca sunt multi codati in joc deoarece stiu si eu ( ca toata lumea de altfel) ca sunt multi cheater-i in joc. Totusi, poate nu sunt chiar atat de multi precum gandesti. Statistica contului tau spune ca ai aprox. 18530 de lupte, cu o rata de castig de 45.84% si cu un WN8 de 312.62 . De aici rezulta ca nu controlezi mecanica jocului, campul vizual al fiecarui tanc ( view range ), indicele de camuflaj al fiecarui tanc/clasa de tancuri, in miscare, in stationare sau cand estee ascuns dupa un tufis mare/mic/ 2 tufisuri. De as
 3. Felicitari 69darkdemon! Ai reusit sa dai un reply la un post vechi de 3 ani si sa reinvii topicul doar pentru a spama. Pentru asta primesti un punct warn. Rwk, un punct warn pentru off-topic si flame. Bbeleaua, un punct warn pentru off-topic si flame. Gabi1985, un punct warn pentru off-topic si flame. Topic inchis pentru a evita continuarea off-topicului si a discutiilor in contradictoriu. Emil il poate redeschide singur cand/daca va reveni.
 4. Topic inchis ! Va rog incetati cu cearta pe forum. O puteti face in privat.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Multumesc ca m-ai luminat si ca m-ai facut sa-mi dau seama cat de incapabil sunt sa imi fac treaba si e nevoie sa vina Rares sa curete dupa mine ! Nici eu nu stiu de ce mai am functia, ca ai dreptate, la misto nu ma intrece nimeni.. P.S.: chiar...de multe ori nici nu ma spal pe maini dimineata, nici pe parcursul zilei si, uneori, cu saptamanile.
 7. Multumim de intrebare, binisor ! Vii cu ceva concret sau nu ?
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. "Liderul suprem" , " Kim din Carpati"..sau cum ii mai spuneti voi lui Zamolxis are un merit si o calitate ce-i apartine ..pe langa tot muntele de defecte pe care i-l imputati : cand a inceput sa faca gura pe aici avea un clan de vreo 800 WN8. Acum are un clan de 2003 WN8 . Eu cred ca ceva-ceva stie el sa faca, sa vorbeasca, sa ... nu stiu. Evolutia clanului sau e clara si eu cred ca are o mare implicare in aceasta evolutie. Si eu sunt ultimul care ii ia apararea pe forum.
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×
×
 • Create New...