Jump to content

VASELINA_

Membru Activ
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

About VASELINA_

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  HIDRO
 • Cont WoT
  VASELINA_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. N-am mai jucat WOT de aproape 2 luni. Am scapat si de cont. Joc zilnic PUBG acum, are potential mai mare. Dar inca intru pe-aici sa vad cum se mai plange lumea :))
 2. Fara suparare, care sunt acei strategi creati sau pusi de tine in acest joc? Sunt doar curios daca am auzit de ei.
 3. Alt lucru de mentionat, Israelul a avut mereu lideri militari exceptionali la comanda statului lor. Ariel Sharon, Ehud Barak, Itzak Rabin toti au fost generali care s-au afirmat in diverse operatiuni militare. Pana si Netanyahu are experienta militara. Mai putin Simon Peres care a fost politician de meserie.
 4. bwhahahah... Nu ma pot abtine... AI FOST PREA MOFTUROS? Cred ca pleci de la premisa gresita. Ca poti sa iti permiti sa fii "mofturos" trebuie sa ai ceva de oferit in jocul asta celor care se lasa "condusi" in lupta de tine. As intelege un scenariu in care Daki din FAME incearca sa fie recrutat ca strateg in ARCAN si omul refuza...ca e prea "mofturos". Dar sa spui ca de fapt esti strateg "ruginit" sa ai win rate sub 45% si sa emiti mofturi....HAHAHAHA Daca moderatorii considera flame, pot sa-mi stearga mesajul. DAR BWHAHAHAHAHA......
 5. Inainte sa fii strateg trebuie sa inveti sa joci. O sa te superi pe mine, dar la 900 WN8, n-ai ce sa-i inveti pe altii. Dincolo de asta, vad ca tu in toata activitatea ta ai adunate: 4 meciuri de CW la tier X (0% win rate - toate pierdute) 24 meciuri de CW la tier VIII (29 % win rate - adica 17 pierdute din 24) 18 meciuri de CW la tier VI (38% win rate) Strongholduri ai adunat 393 de meciuri cu 45% win rate. De dragul dezbaterii...cred ca tu vrei sa fii strateg doar ca sa te simti bine ca ii trimiti pe altii la sinucidere cu tancul, sa iti gadile putin orgoliul. P.S. Informatiile sunt luate de pe wot-life: https://wot-life.com/eu/player/kdanv-506044535
 6. Aia cat de cat activi au iesit si s-au dus prin WTB, WBZ si ARCAN. Aia inactivi, au ramas..ca n-au avut cand sa iasa. Eu de ex n-am mai intrat pe joc de 5 zile. Am jucat Playerunknown's Battlegrounds ca m-a prins. Nu prea mai am cine stie ce interes pentru WOT. Nici ideea de campanie nu ma mai atrage.
 7. VASELINA_

  Replay-uri

  Sheridan 7.2k dmg - 2k Assist. Ace. - Imi place tancul asta de mor, 532m view range, reload 7.2, aim time: 1.4, super acceleratie, dupa ce joc cu el si dau cu batchatul, parca dau cu tractorul, nu cu cel mai mobil mediu de 10. Nu stiu cat de mult jucati lighturi, dar asta merita cumparat. Replay: http://wotreplays.com/site/3553618#serene_coast-vaselina-xm551_sheridan
 8. Ahahahah !!! Mi-a curs o lacrima! AgentSkill - acest salvator al jucatorilor napastuiti.
 9. AgentSkill...acest mic maimutoi al WOT-ului. Partea 1. Cand eram inca in ARCAN era un obicei, daca cineva din propria echipa te omoara in random, ii atacam clanul la SH. Intr-o buna zi, stau cu Grille la un colt si fac pre-aim si ma pomenesc ca ma impinge unul din Quiet din spate. Il injur sau trag in el, nu mai stiu exact (cel mai probabil i-am tras o bucata). Cert este ca in secunda urmatoare 5 jucatori din Quiet (dadusera la numaratoare baietii si picasera in aceeasi echipa) imi trag fiecare cate un shot si ma trimit la garaj. Nicio problema. Atac pe Quiet la SH. Doua saptamani la rand i-am farmat si domnul AgentSkill nici macar nu a fost prezent sa-si conduca echipa spre infrangere. Partea 2. Omul a dat directiva si m-a porcait in clanul lui ca sunt unul pe care trebuie sa-l vaneze toti cei din Quiet cand il prind prin random. ... Vreo 5-6 meciuri dupa asta, de fiecare data cand picam cu vreun Quiet in echipa stiam ca or sa traga in mine. Nicio problema. Partea 3. Sunt deja in HIDRO. Joc cu Batchat pe ElHalluf. Ma duc la spot...brusc...ma trezesc cu un HE in cur... ma uit sa vad cine trage in mine....Agent Skill cu E5. Probabil foarte satsifacut. M-a amuzat faza. Am pus atac pe ei la SH. (era inainte de 9.17). Hidro avea doar vreo 20 - 30 de oameni. I-am farmat a doua zi. Am pus atac si urmatoarea saptamana dar a venit updateul si nu s-a mai putut ataca SH-ul. Bucuria lor. Partea 4. Cativa fosti din Quiet ajung prin Hidro si imi povestesc cum ii imbarliga AgentSkill ca ce rau fac eu comunitatii QUIET, ca trebuie sa imi dea teamkill de fiecare data. M-am pisat pe mine de ras imaginandu-mi efortul unui maimutoi de a-si convinge oamenii sa-l omoare pe altul din propria echipa pentru orgoliul lui personal. Partea 5. Sunt pe Prohorovka cu Batchat. 3 din Quiet in propria echipa. Agent Skill prezent. Incepe meciul. Plec din baza cu cca 400 HP. Ii ignor pe maimutoi si incerc sa joc. :)..termin meciul cu 5k dmg si Ace Tanker. Quietii au campat pe deal 3 sferturi din meci. Partea 6. Astept urmatoarea intalnire cu baietii din cea mai tare comunitate romaneasca. LOL De notat ca singura data cand am tras in vreun Quiet sau l-am provocat pe vreunul a fost in meciul ala cu Grille, anul trecut..:) .
 10. Release date for the EU/RU update : 26-27 April (night).
 11. Fara suparare...cred ca tancul asta superb vrea sa te pedepseasca pe tine pentru cum il joci. M-am uitat pe contul tau. Ai 600 average dmg pe kv-4. Adica dai 2 bucati si apoi mori. CUM REUSESTI?
×
×
 • Create New...