Jump to content

cynabal33

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About cynabal33

 • Rank
  Recrut

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CatalynAndrey, un commet de bun simt. Sunt de acord cu tine insa ceea ce zici tu este "in a perfect world" ..... si cu clanurile astea este ca in trafic .......mai dai cateodata si tot felul de cercopiteci .....vezi specimenul de mai sus plutonierul cu wn8 de bot adro. Eu ma simt bine cand aleg eu ce imi place nu o fac altii pentru mine, daca pentru tine e fun cw ....este perfect in regula si te incurajez sa faci in acest joc ceea ce este fun pentru tine, de aceea ne consumam timpul personal cu acest joc
 2. clan cu wn8 de bot, recruiter in medie cu clanul si "de treaba" cum se poate vedea in linkul de mai sus....cu siguranta o destinatie "interesanta"
 3. clan cu wn8 de bot, recruiter in medie cu clanul si "de treaba" cum se poate vedea in linkul de mai sus....cu siguranta o destinatie "interesanta"
 4. Asa cum am specificat particip si la CW si alte activitati ale clanului, atat doar sa nu fie obligatroiu, sa fim seriosi, tre sa fii ipocrit sa zici ca oricand ai chef sa stai pe TS sa astepti, sau sa ascultii discutii interminabile despre strategii si altele (sa nu le numim). Cateodata vrei doar sa intri in joc sa dai 5 meciuri (in pluton e si mai frumos) si sa iesi, la mine wot se porneste odata cu pc-ul, cateodata trec ore pana sa joc un meci.
 5. Referitor la ADRO .... ia cititi mai sus ce recruiter "de calitate" au :))).....Cu siguranta au in clan numai oameni de "inalta tinuta morala" precum acest mascarici
 6. De acord ... asa este .... beneficiul este in ambele parti. Ziceam mai sus ca joc CW dar nu de fecare data cand este CW eu sa fiu obligat sa intru. Referitor la TS....stii foarte bine ca este buildin in joc o alternativa.....probabil wg au fost baieti de treaba si s-au gandit sa nu ocupe astia cu plutoanele spatiul de pe ts doritorilor de cw
 7. Minune cum iasa la iveala cate un primat ca si cel din poza de mai sus, plutonier ADRO cu wn8 580 de bot , sa zica ceva doar asa de dragul zisului, avand in acelasi timp si probleme in a intelege ce citeste ( Particip la CW si alte activitati insa sa nu fie obligatoriu daca sunt online ). Zicea unu ....Nicolae Iorga...nu ma astept sa stii cine e deoarece mai ai pana sa treci de bastonase.....zicea ca "Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu prostul în discuție," deci cu dumneata nu am ce discuta ca nu suntem din aceeasi liga O intrebare buna...prima :).... CW este una din activitatie pe care le poti face in clan, mai sunt si altele precum bine stii, permite-mi sa aleg ceea ce vreau sa fac intr-un clan si sa nu aleaga altii pentru mine. Ar mai fi ceva ....inainte sa fie introdus CW in aceasta forma, de ce intra lumea in clan, care era rostul atunci?
 8. Salut. Sunt un jucator destul de activ cu 7k personal rating in 15k batalii. Joc in principal tie8 si uneori 10 (detin 3 tancuri de tierx). Caut un clan doar pentru placerea de a juca plutoane si de a ne bucura de acest joc. Particip la CW si alte activitati insa sa nu fie obligatoriu daca sunt online. Mi s-a intamplat in trecut sa fiu online sau chiar la pluton si sa fiu obligat sa intru in CW, motiv pentru care am parasit clanul pe loc.
×
×
 • Create New...