Jump to content

Gabi1985

Content Creator
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

About Gabi1985

 • Rank
  Colonel
 • Birthday 07/16/1985

Contact Methods

 • Skype
  Gheorghe Gabriel

Profile Information

 • Clan
  RO_SR
 • Cont WoT
  Regele_Scorpion
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,330 profile views
 1. What ? Iar cauti clan ca sa stai ca fantoma in el ? Sau vrei si functie iarasi ?
 2. Acele 2 coduri le-au bagat nu mai putn de 30 de oameni din RO_SR si RO-SR si au mers unse . Next nu o sa mai pun nimic
 3. Aici aveti sectiunea BAZAR https://www.wotromania.ro/forum/35-bazar/
 4. Clanul RO_SR Divizia Scorpionii Rosii cauta 1 eventual 2 strategi pentru tier tier X . Cei care doresc ma pot contacta in joc . Multumesc de intelegere .
 5. In primul post ai scris ca nu ai tras iar aici ai scris ca ai tras dar fara penetrare Nu are importanta ca tragi cu sau fara penetrare regulile pentru lovirea aliatilor sunt cam acceasi pentru toata lumea domnu . Eu zic sa luati o pauza de o zi 2 si sa reveniti la sentimente mai bune ca pana la urma este doar un joc . O zi faina si multa sanatate .
 6. Hodorogule mars la cotet . Stai sub piatra aia unde a zis vahian si nu mai scoate capul de acolo
 7. Iate de mana cu Beleaua tati si ducetiva pe camp amandoi . Ca pana sa vi tu era liniste baiatule . Nu mai ataca oameni aiurea pe aici . Vezeti de topicul de recrutare si atat . Nu te intereseaza cine pleaca , unde se duce si ce face deoarece fiecare face ce pofteste atata timp cat e Pc lui si timpu lui . Nu te mai fute pe tine grija noastra . Asa cum ti-am zis stai parcat la locu tau ca e mai bine . Daca vezi sus ca iti zice Andi si iti zic si eu .... tu tot o dai in sugeala cu modurile . In legatura cu nicknameul pot sa-mi pun ce vreau atata timp cat nu folosesc goldu tau . Multumit ? Nu mai insista ca nu are rost .
 8. Lasal Andi ca nu se merita . Sa fie cum zice baiatu . Spor la joc in continuare domnilor .
 9. Nu folosesc nici un mod baietas . Nici macar Tundra . Si daca as folosi tot nu te-ar interesa pe tine . Daca tot mai luat asa tare cum e sa fi la al 2 cont ca primu e banat permanent . Alta data nu mai cauta atentie aiurea daca esti unu din ala care nu poate juca fara moduri . Nu cauta anturaj aiurea . Si cu copilu ala Pinguin lai luat tare ca a schimbat nu stiu cate clanuri .... care e problema ta pana la urma urmei ? Fiecare face ce vrea cu contu lui si sta unde vrea si joaca cum ii place . Cine esti tu sa judeci ? Stai parcat acolo in patratica ta .
 10. Gabi1985

  tepar bumb daniel

  Nu mai face post dupa post . Daca e rezolvati problema cum sti tu si sincer mai bine fa-ti cont tu si joacate pe munca ta nu a altora daca nu esti in stare sa cumperi un cont . Vezi ca poti cumpara cont de wot in siguranta de la domnul Nece daca intradevar doresti ceva luat in siguranta .
 11. Poftim domnu . Deci orce ai bagat ilegal apare acolo . Daca au folosit in trecut si nu ai reinstalat wind sau sters jocu si ai jucat cu ele apoi le-ai scos tot ei ban . Daca ai moduri executabile cum ar fi Tundra sau mai nou aimbotul de care am auzit si vazut la unu care a fost la mine in clan binenteles executabil nu au ce sa-ti faca .
 12. Vezi ca unde ai insalat jocul ai un folder in format text care se numeste pithon . Acolo arata istoricul tau cu ce folosesti zi de zi si ce ai folosit in trecut . Uitate si tu si mirate ca apoi sa zici ca te-au prins pe bune . Dovada nu o sa tio arate niciodata si nici nu ai sa vezi replay pentru ca nu au . Este suficienta dovada din PC tau cu ce folosesti tu . O seara faina .
 13. BONUS CODE FOR WOWS: 1. camoforhalloween 2. HWSIGNALS 3. CAMOIIFORYOU 4. WENEEDMORESIGNALS 5. CAMOIIIYAY 6. CAMOCEPTION 7. LASTBUTNOTLEAST 8. F34RTH3M4CH1N350FTH3D33P 9. LASTBUTNOTLEAST 10. PUMPKIN18 11. CAMOCEPTION 12. FIREMAKESMERESTLESS 13. WENEEDMORESIGNALS Camuflaje ...
×
×
 • Create New...