Jump to content

Silviu_GP

Membru Activ
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Silviu_GP

 • Rank
  Soldat
 • Birthday 10/02/1973

Profile Information

 • Clan
  Corbul
 • Cont WoT
  Silviu_GP
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu te penalizeaza la pierderi si ai limita la un anumit numar de meciuri. Dupa ce ai terminat meciurile stai pe tusa pana se termina turneul
 2. Dap, asta ca sa nu te plictisesti Aici macar nu duci grija delogarilor si iti alegi tancurile cu care vrei sa participi in competitie. In plus poti converti coin-ul castigat in euro sau poti participa direct la turneele cu premii in euro ca membru premium, iar de la 10 euro poti retrage. Au sistem de avertizare prin email a rezultatelor obtinute in turnee si cand acestea incep dupa ce te-ai inscris la ele.
 3. Ca si macabuba am gasit o platforma eSports unde coin-ul castigat pe baza luptelor din WOT il transformi in euro apoi il retragi prin paypall, skrill sau direct pe card cand strangi minim 10 euro. Ca membru free poti duce simultan 2 competitii in paralel, competiile sunt organizate in functie tier-ul tancurilor pe care le poti selecta pentru a le adauga in competiile in care vrei sa te inscrii (poti participa cu mai multe tankuri de acelasi tier), si de win rate-ul tau din joc. Datele sunt luate in timp real de pe server fara a mai fi nevoie sa te deloghezi din joc. Membrii premium pot participa la competitii cu premii direct in euro iar la aceleasi gen de competitii pot participa si membrii freee dar nu sunt puse premii mai mari de 10 euro la bataie. Exista si un magazin pe platforma de unde poti cumpara cu coin-ul castigat, gold in joc sau zile premium. Pentru a intra pe platforma accesati link-ul de referal de aici: https://www.battle-of-glory.com/en/?ref=WlA0eDRTY3c Platforma este dedicata deocamdata jocurilor World of Tank si League of Legends. Va urez succes!!!
 4. La mine luni incepe. Apropo, faptul ca schimb serverele nu este considerata delogare de catre astia?
 5. Ce nu-mi place la sistemul asta ca ia in considerare 4 lupte dupa care trebuie musai sa te deloghezi sa ti le intregistreze. Ar trebui sa faca un sistem automat care sa-ti extraga rezultatele conform regurilor site-ului.
 6. Daca nu ai cont premium sau nu cumperi perle nu poti face decat un quest pe saptamana. La fel si la challanges sau turnee. Nu e nimic free ceea ce explica si premiile.
 7. Nu stiu daca cineva s-a mai confruntat cu o astfel de problema, cand accesez fortul clanului in joc sta in loading screen si doua saptamani si nu-l deschide. La fel se intampla si cu offensive battle. Mentionez ca nu folosesc moduri, am vazut pe aici ca multi au avut probleme din cauza lor.
 8. de unde setez modul dupa instalare, sau ce aleg la instalare ramane asa? Cum il dezinstalez, ca imi scad fps-urile la jumatate cu el activat. Rezolvat, multumesc pentru promtitudine.
×
×
 • Create New...