Jump to content

Cpt_Phantom

Membru Activ
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Cpt_Phantom

 1. S-au terminat testele.Acum ramane de vazut daca o sa ramana asa sau o sa fie modificari.
 2. Scoate GLD-ul si pune VSTAB Commander-Reacon Gunner-Firefight/Armorer Driver-Firefight/Off-road driving Loader-Firefight Loader-Situational awareness Alege firefighting la gunner si driver daca joci cu ratii.Daca nu joci,la al 5-lea skill pui firefight pe toti.
 3. Nu,nu s-a facut nici o modificare la tancurile premium.Si cand te-am intrebat ce credite vrei sa faci cu 1300 damage,eu vreau sa zic ca n-ai ce credite sa faci cu asa damage.
 4. 1.Nu ai cont premium. 2.Ai jucat cu consumabile mari. 3.Ce credite vrei sa faci cu 1300 damage ?
 5. Poti sa faci un screenshot cu problema ?
 6. Nu stiu daca sa rad sau sa plang.
 7. Pe ce linie vrei sa te duci ?Ce tip de tanc iti place sa joci(heavy/medium/td etc).Daca nu-ti pasa de chestiile astea,uite aici o lista de tancuri care sunt bune. Light-uri:leKpz M 41 90 mm GF,LT-432,Panhard EBR 75(este un maraton in momentul asta pentru EBR) Medium:Lorraine 40 t,Progetto M35 mod. 46,T-44-100. Heavy:Defender,Somua SM,Caernarvon Action X,T26E5 Patriot. TD:Skorpion G,WZ-120-1G FT.
 8. @vaahian https://wot-life.com/eu/clan/VCTRX-500002996/
 9. Experienta libera o castigi prin lupte sau cand o convertesti cu gold de pe tancurile de elita(tancurile de elita sunt cele de tier 10,premium si tancurile pe care ai cercetat toate modulele). Uita-te la video-ul asta ca intelegi cum se face research: Si aici gasesti mai multe informatii si tutoriale :https://worldoftanks.eu/en/content/guide/newcomers-guide/
 10. Nu inteleg un lucru,dupa ce vezi ca primesti ban de 7 zile,de ce continui sa folosesti acel mod sau orice mod ? PepeThink Ban-ul permanent nu se scoate,dar poti incerca sa faci un chargeback daca zici ca ai bagat 2000 de euro.Si dupa iti cumperi alt cont(ca sa primesti ban si pe ala Kappa).
 11. Nu ma joc blitz,dar nu ar trebui sa-ti apara modalitatea de plata gen:visa,mastercard,paysafe si paypal?
 12. Imi apare asta cand dau sa postez o melodie in sectiunea "Jocuri, Filme şi Muzica". @RARES
 13. Nu cred ca trebuie sa-ti zic sa intri in "safe mode" daca mod-uri. 1.Adauga wot-ul si tot ce este legat de el la exceptiile firewall-ului si antivirusului(daca ai unu). 2.Vezi sa nu ai update la windows pe care nu l-ai facut. 3.Sterge caches-urile jocului.Pentru asta faci asa: Windows key + R,scrii: %appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks,stergi tot. Preferences.xml : reseteaza setarile jocului(grafica,audio,control etc.) Custom_data : Este un refresh obligatoriu la emblema clanului. Restul reseteaza cache-urile.Sfatul meu este sa stergi tot. Jocul nu are nimic daca tu zici ca nici dupa Check and Repair nu a mers.
 14. Dai pe "Game Settings">"Check and Repair"
 15. Mai adauga: ONIX - 46 REGAL - 23 NYSM- 15 WAR-W 15 FUS2D - 9 _ELF_ - 7 A--B - 3 RO_SR - 2
 16. Nu mai pune pe cei din omnis si 5fps daca se aplica si aici regula de minim 40. WAR-W - 1326 OMNIS - 1333 5FPS - 1987
 17. Sa pierzi cand ai map destruction.
 18. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×
×
 • Create New...