Jump to content

Elefantul

Membru Activ
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Elefantul

 • Rank
  Soldat
 • Birthday 06/22/1976

Profile Information

 • Clan
  [KNG-D]
 • Cont WoT
  Elefantul Eugen
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut. Întrebarea mea sună cam așa: în caz că m-am plictisit de WoT, pot să îmi șterg contul? Cum?
 2. Nume Clan: Kings of Darkness; Adresa spre pagina principala a clanului: http://eu.wargaming.net/clans/wot/500158618/?utm_source=global-nav&utm_medium=link&utm_campaign=wot-portal Numar de jucatori (in data de ..): 58 la data de 20 mai 2018; Persoane de contact: Oricine din clan; Data infiintarii clanului: 18.02.2018; Program de comunicare (ex. TS, RaidCall): Discord, chatul jocului; Alte informatii referitoare la clan: Suntem un grup de oameni care joacă WoT de plăcere, așadar oricine face cel puțin ca noi este binevenit în clanul acesta. Nu avem cerințe minime sau maxime, trebuie doar să îți placă jocul și să vrei să te alături unei echipe de oameni faini. Jucăm stonghold la tier VI, deci dacă ai avea un astfel de tanc ar fi foarte fain, dar poți face parte din clan și de plăcere, fără a fi nevoie de abilități deosebie. Altfel, politețea și bunul simț sunt la ele acasă la noi în clan. Merită să încercați să ne cunoașteți!
 3. Deci citesc pe aici că cele mai bune sunt cele germane și americane, urmate de cele rusești și franțuzești. Cam ce avantaje și dezavantaje are fiecare? Eu urăsc arty, dar cred că totuși aș lua una să o dezvolt, măcar așa... Am auzit că cele nemțești trag mai cu boltă, deci poți ținti tancuri aflate după obstacole, ceea ce cu celelalte se presupune că nu se poate face cu aceleași rezultate. Văd că cele franțuzești și rusești stau bine la puterea de foc. Deci, dacă acum ar trebui să vă luați o artilerie, pe care ați opta să o dezvoltați?
 4. Salut. Un amic vrea și el la noi în clan. Ideea este că el a părăsit un clan cam acum o săptămână iar eu tot nu pot să îl adaug. Se naște automat întrebarea: cam câte zile trebuie să stea cineva pe bară după ce părăsește un clan? Are cineva idee? Mulțumesc.
 5. Salut. Joc WoT de cam 8 luni și m-am decis zilele trecute să intru într-un clan. Toate bune și frumoase, doar că nu am observat până la momentul ăsta și cum pot ieși dintr-un clan. Bine, e adevărat că nici nu am stat prea tare să caut, am zis că rezolv - ca de obicei - problema aici cu voi. Dacă aș vrea să plec din clan (oamenii sunt foarte ok, doar că nu îmi place numele clanului și nici 1 jucător de acolo), ce ar trebui să fac? Gând bun tuturor.
 6. Salut. Ieri într-o luptă un coechipier a avut un comportament nesportiv. La un moment dat a venit în spatele meu și m-a împins în bătaia inamicului fără să îi fac nimic... Din păcate genul acesta de interacțiuni pe mine mă scot din sărite (lucrez la a fi mai calm în timpu luptei când întâlnesc inamici printre coechipieri dar momentan nu am mari progrese) așa că în loc să fiu carne de tun pentru inamic am decis să întorc tunul și să îl ciuruiesc pe coechipier. Acum sunt - pe bună dreptate - albastru. În fine, ideea este că datorită interacțiunii cu voi de aici de pe forum am învățat cum să fac cu replayurile, așa că am și replayul în calculator și aș vrea ca cineva care are răbdare să se uite un pic pe acest replay. Greșeala mea mi-o asum, lucrez la a nu mai face acest tip de erori, dar greșeala lui cui o pot raporta? Mie comportamentul lui mi se pare absolut nefiresc și antisocial și așa mai departe... 20180111_2115_germany-G06_PzII_10_hills.wotreplay
 7. Gata m-am lămurit. Deci nu aveam setat decât pe ultima luptă. Și eu le tot căutam în joc replayurile astea... Deci trebuie mers la folderul jocului. Merci mult. Dau câte o bere amândoura, iar dacă nu aveți 18 ani dau câte un Pepsi. Încă odată mulțumesc.
 8. Mă cam plictisesc și am zis să intru nițel pe forum ca să mă mai dumiresc cu unele chestii. Am aflat ceva azi, că de aia stau de o oră și ceva citind threaduri de prin 2015 sau chiar mai vechi. Am zis să dau și eu ocazia la amuzamente și glume, așa că o să încerc să întreb ceva că na... După vreo 3000 de lupte încă mai descopăr chestii prin jocul ăsta. Totuși pe unele nu reușesc să le dibuiesc, poate și pentru că nu mai am răbdare să scotocesc cât ar trebui sau pur și simplu nu știu pe unde să caut. Pe scurt, am auzit pe unii că dau replay la lupte mai vechi și eu nu am reușit să mă dumiresc cum și de unde fac asta. După ce terminați de râs, îmi arată și mie cineva cum dau un replay la o luptă mai veche? Merci!
 9. Eu joc de plăcere. După vreo 3.000 de lupte nici mcar nu am habar de WN8 / WN7 / WNR / DPG, adică nu știu ce mama mă-si sunt astea. Nu intru la misiuni decât rarisim și chestii din astea. La statistici ce să zic... sunt cred below average. Dar insisit, eu intru (aproape zilnic) să mă distrez și chestii din astea, mi se rupe dacă sunt pe locul 7945 sau 3. Cred că sunt 3 categorii de jucători: 1 - performerii, 2, cei care joacă de fun (ca mine) și 3, cei care nu s-au prins încă de ce și cum (camperii, copiii, teamkillers, etc). Acum și mai on topic de atât, nu m-am pitit niciodată după alți jucători. Aici stau bine momentan. Nu m-am împins și de regulă dacă am văzut că un nene vrea el mai știu eu ce poziție, am ales să fug în alt loc. Am reușit să nu mai fiu mare camper (cam eram la început - acum am poziții preferate pe hărți, acopăr flancuri, ies la atac când e loc, etc) și reușesc ca în luptele în care pierd să ies printre ultimii din luptă. În rest, am aflat de aici că pe unul care e albastru îl pot ciurui fără să îmi iau o oră de stat pe dreapta. Tot am aflat ceva, că uneori joc cu puști din ăștia care imediat după ce începe lupta încep să tragă, deși roșii nici nu au apărut pe hartă.
 10. Dacă mai este de actualitate, eu recomand așa: - Germania: linia cu Pz Kpfv II și în sus cu linia de VK-uri. Un tanc pe care urmează să mi-l iau și eu este și Pz kpfv I Ausf. C, care aduce destule satisfacții în luptă având la un moment dat nici mai mult nici mai puțin de 40 de proiectile la o tragere, cu o mobilitate excelentă. - URSS: Linia cu BT-urile ( apoi A20, T34, etc), care sunt tancuri cu mobilitate excelentă și putere de foc rezonabilă pentru generația respectivă. - SUA: Linia cu M2 Light desigur (M3 Stuart, M5 Stuart, M7, etc). Putere de foc bună la care se adaugă o mobilitate ok. Stau destul de bine și la durabilitate, ceea ce poate aduce puncte în plus. Un tanc cu rezultate faine în luptă este și T2 Medium (M2 Medium, M3 Lee, etc) poți începe și linia aceea, mai ales că în sus sunt tancuri cu un excelent raport durabilitate - putere de foc. - Franța. Eu m-am luat după faptul că nu puteam penetra deloc AMX 38 și 40 în luptă și am dezvoltat linia aia. Acum mă căiesc, trebuie să o iau de la început aici, momentan nu mai am tancuri franțuzești în garaj. Recomand linia D1 (D2, B1, BDR G1, etc) unde este un raport bun durabilitate cu putere de foc. Dacă vrei mai multă mobilitate și o putere de foc mai mare poți începe linia imediat de dedesubt, cu H35-ul. - Marea Britanie: Neapărat trebuie să încerci Criuserele din prima linie (III și IV) Au tot ce îți trebuie la un tanc de începător: mobilitate bună și putere de foc foarte bună pentru generația aceasta de tancuri. Sunt unele dintre tancurile mele preferate. Eu primul As am luat pe Cruiser III. Apoi, poți dezvolta pe linia Mediun II, Medium III, Matilda, Churchil I etc, în sus. - China: Tancul meu preferat din China este VAE Type B. Îl mai am și acum! Dezvolți în sus. Oricum aici e simplu, ai doar linia aceasta, cealaltă linie fiind de antitancuri. - Japonia: I Go/Chi Ro și în sus. - Cehoslovacia: Există o singură linie. - Suedia: Strv m/38 și în sus. Eu nu mă înțeleg cu antitancurile și artileriile și nu prea am dezvoltat pe linia aceasta, dar asta nu înseamnă că nu poți lua în considerare și astfel de linii.
 11. Salut. De regulă încerc să nu mă fac de rușine și descopăr singur chestii pe la jocuri, doar că de data asta nu am nici cea mai vagă idee cum să dau spot la un adversar, și vorba aceea am undeva pe la 2500 de lupte, pe acolo... Ne mai cer artileriile să le dăm spot, văd pe ceilalți că indică, iar eu stau și apăs peste tot pierzând timp... În fine. Mă poate ajuta și pe mine cineva cu informația asta?
 12. Mulțumesc de sfaturi. Priceperea mea pe IT este una cam de râs... Se pare că nu aveam driver pentru placa video, iar eu tot încercam să pun nVidia. Nu era ok. Am rezolvat între timp. Mulțumesc încă odată. Gând bun.
×
×
 • Create New...